| Catalinnaa a întrebat:

Ce parere aveti fetelor despre vopseaua si fondul de ten de la ladys, cel de la Isabelle dupont? Multumesc

3 răspunsuri:
| Kesha1428 a răspuns:

Buna scumpa!:* Ei bine eu sunt reprezentant.Si te pot sfatui mai bine deoarece am si eu o muuultime de produse cumparate de acolo si imi spun si cei care comanda.Ei bine, ca fond de ten, te sfatuiesc sa nu te uiti la cel mai ieftin, de 9 lei si ceva, ci la cel de 13 lei, daca nu ma insel.Cel la 9 lei are o consistenta bunicica, dar cel la 13 e si mai bun, se adapteaza noantele+ca este cu protectie SPF(protectie solara).In legatura cu vopseaua de par te pot sfatui cu incredere sa o cumperi.Foloseste mama si se vopseste foarte rar de cand a descoperit vopseaua de la Ladys.Cand spun ca se vopseste rar nu ca nu ar fi buna, ci spun asa pentru ca e foarte rezistenta. Daca vrei sa comanzi, te pot ajuta euhappy Eu trebuie sa fac o comanda zilele astea. Daca soresti, imi poti spune mie ce vrei sa comanzi.eu comand si-ti trimit produsele prin posta.Dar mai intai sa-mi trimiti bani prin posta..Sa sti ca sunt de increderemnu am nevoie de probleme, sunt o persoana cinstita, nici eu daca as fi fraierita nu m-as simti bine, asa ca nu vreau sa fac pe altul sa se simta fraierit.Plus ca daca vrei sa comanzi direct de pe site platesti pe langa pretul produselor 15 lei taxa de ambalare, eu ti-as lua doar transportul 7 lei.Pentru contact:giabocmarina@yahoo.com...happy Te astept si mult bafta scumpa mea...La fel, daca vrei sa te inscri te ajut eu.happy Te pup dulce si succes.(P.S:E foarte convenabil sa fi reprezentant.Ti-as spune mai multedar daaca ai intrebari contacteaza-ma si iti explic tot:*)

| Catalinnaa explică (pentru Kesha1428):

Multumescfrumos pentru raspuns:*:*.Eu vorbesc despre fondul de ten la 23 de lei de la issabel duponr.Pe acela l`as vrea.L`ai incercat vreodata? si ca vopsea este acea de la prestige.ms inca odata:*

| Kesha1428 a răspuns (pentru Catalinnaa):

Da,l-am incercat...E foarte bun, acoperire mare, cantitatea mare, calitateala fel foarte buna.Ti-l recomand.In ceea ce priveste vopseaua de par ti-o recomand si pe aceea, in mare parte produselele Ladys sunt foarte bune.Mai ales vopselele de par.happy Cu mare placere scumpa.:* Te pup!