| MissD a întrebat:

Ce parere aveti: sa imi intind parul in seara asta sau maine dimineata? Daca il intind in seara asta am timp si il intind foarte bine insa e posibil sa nu reziste pana maine la fel de drept, daca il intind maine dimineata nu cred ca am suficient timp sa'l intind foarte bine. deci. ce parere aveti?

7 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu zic sa-l lasi natural...winking

| YLLL a răspuns:

Poi depinde de placa.
sunt care tin si 3 zile.

| Ruxy a răspuns:

Eu zic sa nu il mai intinzi deloc...in primul rand ca il arzi si apoi, ai vazut ce vreme e afara? PLOUA deci, slabe sanse sa reziste maine intinswinking

| another_emo_girl a răspuns:

Pai... daca vrei neaparat sa foloseseti placa, incearca sa il intinzi perfect seara, iar dimineata sa il mai aranjezi. n'ar fi o idee rea sa folosesti niste fixativ de calitate dupa ce l'ai intins dimineata ca sa se mentinta in tot timpu zilei

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Sincer, ...nu il mai intinde deloc...laughing...nici nu ai idee cat de mult trag eu acum din urma placii...tratamente peste tratamente... daca iti iubesti parul gaseste si tu solutie protectoare speciala pentru placa sau renunta la eatongue

| roxana_9288 a răspuns:

laughing stupid thing
eu. ma intind seara si dimineata retusezhappy

| andressa a răspuns:

Depinde cum ai parul: drept, ondulat, cret?
Daca il ai destul de drept si ti-l ondulezi seara, a doua zi e inca drept, dar un pic mai umflat, mai natural. Mie mi se pare ca arata bine.
Daca ai parul ondulat sau cret, nu cred ca rezista coafura dupa o noapte pe perna.