| maadaaa a întrebat:

Ce parere eveti despre produsele E. L. F(eyes, lips, face)

Http://www.eyeslipsface.com.ro/

Ati cumparat careva?

Am mai pus intrebarea asta si ` 1 raspuns am primit doar ca:sunt scumpe foarte scumpe. dar orice produs este 8 lei!

va rog rasp.

Răspuns Câştigător
| KaRioKa a răspuns:

De fapt ele sunt scumpe ca sunt fabricate in afara dar in Romania nu sunt originale si sunt din angro de aia sunt asa ieftine.eu ti-am zis de cele originele. cele originale sunt ft de calitate. papa funda?

4 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Inscriu persoane serioase, dinamice, inteligente, care isi doresc obtinerea unui venit intr-un mod usor si placut. Puteti fi eleve, studente sau salariate, colaborarea cu ORIFLAME va va aduce doar avantaje, fara sa va ceara mult timp sau efort. Poti sa-ti comanzi produse doar pentru uz personal, sau poti incepe o afacere, vei beneficia de aceleasi avantaje.

La Oriflame primesti cele mai mari comisioane din vanzari si produse de calitate! Inscriere gratuita:

-23-40% din valoarea comenzilor; -puteti plasa comenzile online; -produse cadou si oferte speciale pentru noii inscrisi;

-NOU! livrarea comenzilor la domiciliu

-participarea la concursuri si competitii; -sansa de a promova rapid la conducerea unei echipe; -sansa de a deveni director care, pe baza performantelor de vanzare, ating un nivel mai mare de 5000$ vanzari coordonate.

-aveti permanent sprijinul unui coordonator de vanzari;

Reducerile se vor aplica in funcţie de următoarele praguri valorice (preţ catalog):

• 0%: pentru comandă sub 50 lei

• 23% : pentru comandă 50 - 249 lei

• 30% : pentru comandă 250 - 499 lei

• 40% : pentru comandă peste 500 lei

Varsta minima 16 ani. ln_anamaria@yahoo.com

| FuNdITaPeNtRuMiNe a răspuns:

Da,sunt de calitate buna chiar si se vad pe ele si ei ti-as propune sa incercei sa iti cumperi fiindca nu ai ce sa pierzi pentru ca sunt si culori frumoase naturale, o prietena de amea si-a cumparat un luciu de buze deaici si era fff multumita de el, sper ca te-am ajutat puup:*

| ellai a răspuns:

Eu am auzit ca sunt de buna calitate, si comparativ cu cele de la Avon sau Oriflame sunt mai ieftine.eu iti propun sa cumperi - in caz ca nu sunt bune sti sigur si nu e o mare pierdere de bani

| Electrik a răspuns:

Da,sunt f bune, crede-ma am o groazaaa!