anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere va fac cizmele albe, in general? si in mod special din astea? FUNDITA!

http://www.promenad.ru/......f1fb03.jpg

11 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Sincer mie nu imi prea plac big grin dar conteaza sa iti placa tie nu altora.

| RollShot a răspuns:

Buna! Sunt foarte frumoase dar! Sa stii ca se murdaresc foarte repede! Succes! fundita?

| LadyAdda a răspuns:

Imi plac cizmele albe dar sunt pretentioase depinde din ce sunt facute se pot zgaria si murdari foarte repede.si sa fie imblanite sa nu imi inghete picioarele.modelul tau nu imi place.

| Cheryl a răspuns:

Părere mea este că sunt foarte frumoase.Ân plus ca poţi să i combini cu jeansi albaştri strânşi şi o geantă maro.Plus ca stilul ăla este grozav şi se poarta.

| adorciocolata a răspuns:

Sunt dragute dar se murdaresc repede. Trebuie sa ai grija sa nu calci prin toate noroaiele sau alte chestii de genul. E bine ca sunt imblanite deoarece tin de cald (mai ales in zilele geroase). Sunt potrivite pentru excursiile usoare la munte. Insa nu ti le recomand la drumetiile pe munte. Sper ca te-am ajutat!

| MyKatya a răspuns:

Sunt foarte frumoase! Şi mai ales ce ne-ai arătat tu acolo :x

Însă... Se întreţin destul de greu. În sensul ca dacă spre exemplu se murdăresc, se curăţă destul de greu, şi... nu prea am dat în magazine de cremă de pantofi alba :)

Eu îţi recomand o varianta mai colorată, sau chiar negru :x Mi-am luat nişte cizme noi negre, şi sunt foarte mulţumită de ele :)

http://www.google.ro/......tp?/imgres

ceva de genul, doar că fără toc :) se curăţă foarte uşor, şi se aşează minunat!;)

| KamaSutra a răspuns:

Mie imi plac cizmele albe dar trebuie sa am grija sa nu se zgarie sau sa nu se murdareasca.Cizmele acelea sunt foarte dragute mai ales ca au blanita care tine de cald si pietricelele care sunt foarte dragute.Mie imi plac mult!

| SweetSecrets a răspuns:

Cizmele albe in general mi se par foarte dragute, cu exceptia faptului ca se murdaresc repedebatting eyelashes. Cele din poza mi se par un pic cam incarcate, si cu pietre, blana, sireturi. Poate daca nu aveau blanita erau mai ok.Asta este parerea mea. Daca iti plac poti sa le iei:*happy. Este important ce crezi tu despre ele, nu noi:*winking!

| Iulia_Diana_Sasu_1997 a răspuns:

Sunt foarte dragute ca model insa nu ar trebui sa te axezi cizme albe doarece se murdaresc foarte repede (stiudin proprie experienta...am ceva in genul cizmelor acestora numai ca fara strasuri)

| qxeenbee a răspuns:

Foarte frumoasa si cele din imaginea ta dar orice fel de cizma, rochie, top etc sunt foarte frumoase pentru ca albul si negrul sunt culorile care merg cu orice culoare.

| SexyFrumushika a răspuns:

Au un stil demodat gen ani"80",par de cawboy! scuze dar sunt sincere! daca tie iti plac este tot ce conteaza dar nu sunt prea in trend! eu spun lucrurilor pe nume si nu invetez ca sunt frumoase dor ca sa primesc funda