Eu folosesc Mirage,Amber, Giordani, de la Oriflame.Sunt extrem de multumita de ele.(Nu pe toate deodata, cand ma plictisesc de unul, dau cu altul.)
Play by Givenchy
Womanity by Thierry Mugler
Miss Dior Cherie by Dior
Sunt mai scumpe, dar sunt supermultumita de ele. N-ar strica sa le incerci, daca te tine buzunarul.
Parfum foarte bun pentru femei si barbati este Bvlgari.Are miros dulce si se mentine pe haine, corp foarte mult timp + este unisex! http://www.fragrantica.com/designers/Bvlgari.html fundita? :)
Juicy couture - viva la juicy; juicy couture - original; juicy couture - peace, love juicy couture.
Am folosit si inca folosesc Organza by Givenchy,Dolce&Gabbana Light Blue,Volare si Volare Magnolia de la Oriflame, Midnight Pearl si Precious, tot de la Oriflame.Si mai era Sexy de la Carolina Herrera.
Mie,in materie de parfumuri pentru barbati,imi plac foarte mult : Flamoyant, Eclat for men si toata gama Glacier (toate de la Oriflame), Hugo Boss-Aqua Di Gio.
Aqua Di Gio de la Giorgio Armani, nu mai stiam sigur.
Buna.eu folosesc IRIS NOIR, MING SHU si SO ELIXIR de la YVES ROCHER si sunt foarte multumita.Am observat ca toate parfumurile de aici sunt superbe
Heyy!
Poi parfumurile care imi plac cel mai mult de femei (chiar daca nu sunt cine stie ce parfumuri) sunt:
-Giordani(si Gold, dar miroase mai bine White)
-Divine
-Purblanca
-Summer white
-Little black dress
-Passion dance
-Fleurs de paris
-Jet femme(JF)
-Incandessence
Si de barbati Full speed(doar pe acesta il stiu).
anonim_4396 întreabă:
EddiWeed întreabă: