| UnchiulRamiz a întrebat:

Ce parfum barbatesc imi recomandati? Sa miroasa bine si sa tina mirosul mai multe zile pe haine. Sa coste intre 200 si 300 lei. Oare e mai bine sa il iau de pe Notino sau alt site serios decat de la Kendra?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Durata parfumului tău depinde cât de bine l-ai păstrat, poate tine și mai mult, nu își pierde din proprietăți.
Vara, e criminal invictus, dar depinde și de ph pielii și daca ți se potrivește, te definește. Eu am versace Dylan Blue și ca persistentă e varza, nu mi se potrivește, mereu sa îți cumperi eau de parfum nu eau de toilete ca nu persista mult. Versace eros și ala e criminal si e ieftin.

28 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prada sticla neagra 100ml

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La parfumuri este greu sa recomanzi, totul depinde cum reactioneaza pielea ta cu acel parfum degeaba i ei unul care tine 3 zile daca ai alergie de la el sau pe pielea ta miroase pute ca dracu, parfumurile se testeaza in magazin sunt mostre special concepute ca si la rujuri sau fondurile de ten pentru femei, si ele vor un ruj rosu sau roz dar pana nu il testeaza pe buze sa vada constrastul dintre pielea tenului si culoarea rujului degeaba i faci cadou culoarea aia ca in reclamă pe buzele alteia arata superb, si pe buzele ei cand se da cu el e groaznic, asa si cu parfumul mergi personal si testeazal, daca vrei parfumuri bune gasesti frantuzesti dar sunt foarte scumpe, sau mai gasesti la firma L.R parfumuri nemtesti marci consacrate de actori sau piloti de formula 1 Michael Schumaher dar trebuie testate ca alea chiar miros frumos si tine cel putin 3 zile mirosul persistă.

| UnchiulRamiz explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai eu doar dn magazin mi-am luat pana acum. Am avut versace pour home bleu si un gucci. Mai multumit am fost de Gucci, am dat pe el atunci in jur de 200. Dar era de 30 ml sau 50 maxim. Acum mai am un Versace primit cadou. Cat ca a costat 70 si ceva de lire, nu mi s-a parut cine stie ce de la inceput. Parca din UK a fost cumparat. Acum nu ma prea ajuta mirosul, am avut covid si mi-a revenit partial mirosul. Daca nu e miros puternic si intepator, e posibil sa nu simt mare lucru cand imi da sa il miros. Cand am cumparat mamei un parfum, mi-a dat mostra cu un parfum de gramaj mic, miros puternic ca ala nu am mai intalnit. Si dupa ce am plecat parca il mai simteam big grin Eu am citit pareri ca si Giorgio Armani la 400-500 lei nu e cine stie ce. In zona mea nu stiu sa fie alt magazin in afara de Kendra.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

LR nu gasesti in magazine dar pe google intri pe siteul lor si poti deveni reprezentant te inscrii la ei si ai catalog si reduceri la produsele lor fiind membru.

| Jipa95 a răspuns:

Recomand A10, de la D&P, si A01 de la MYSU. Amandoua sunt geniale, si persista mirosul.

| UnchiulRamiz explică (pentru Jipa95):

Nu am mai auzit pana acum de ele. Nu sunt de branduri cunoscute?

| Jipa95 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Si eu ma mir ca nu ai auzit de ele. In orice centru comercial mare / mall din Bucuresti exista. Au si site, poti intra acolo sa faci comanda.

| UnchiulRamiz explică (pentru Jipa95):

Eu nu sunt din Bucuresti. La o distanta de aproape 400 km, imi ia pe transport jumate din valoarea produsului probabil laughing)

| Jipa95 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Pai nici eu nu sunt, dar exista in orice centru comercial mai mare. Si nu iti ia pe transport decat maxim 20 lei prin curier, daca faci comanda online.

| Legion7X a răspuns:

Depinde apa de parfum este rangul 2 parfum este rangul 1

| UnchiulRamiz explică (pentru Legion7X):

Eu apa de toaleta am avut parca, Inseamna ca cele mentionate de tine sunt superioare ca miros si persistenta

| UnchiulRamiz explică (pentru Legion7X):

Putine recenzii are, nu mai e ce a fost am vazut ca scrie in recenzii. Si sa dau 500 si sa fie de acum 2-3 ani fabricat... au durata de valabilitate 24 luni am vazut eu

| UnchiulRamiz explică:

Vroaiam sa imi iau Invictus, doar ca nu am gasit in magazinul Kendra. Adica era eau de toilette, eu voiam eau de parfum. Asa ca mi-am luat Eros la reducere 30% cu 374 lei 100 ml. Am ales bine? Nu mi s-a parut ca are o nota puternica, unul de ala unguresc de exemplu la inceput ti se pare ca e wow laughing) Faza e c dupa ceva timp nu mai miroase deloc. Nu am cumparat asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Versace Eros
Sau Paco Rabanne Invictus

| UnchiulRamiz explică (pentru anonim_4396):

Paco Rabanne a avut fratemeu dar nu era asa misto. Dar parca million nu invictus. De Versace Eros am citit numai de bine mai demult. Versace eau fraiche am. E la 100, singurul aspect de care sunt multumit. Dar de trec 24 luni oare isi pierde din proprietati?

Ale mele miroseau pe haine si dupa cateva zile, bine nu la fel ca cand ma dadeam cu el. Eau de parfum nu mi-au prezentat la Kendra. Eu m-as duce in magazin, macar sa vad care cum e laughing) Si apoi poate iau de pe vreun site serios. Nici nu as da 100-150 lei in plus pe un produs care il gasesc mai ieftin pe site-uri. Doar ca nu stiu daca ma ajuta mirosul sa imi fac o parere destul de clara. Ca exemplu sa iti dau, ceapa si usturoiul nu imi prea miros. Si acus fac 1 an jumate de cand am avut covid. La elefant se gasesc parfumuri? Eu asa tin minte ca pe site aveau. Dar eu zic de magazin. Se poate ca Invictus sau Eros sa fie mai superioare, ca cele avute de mine. Gucci cel avut de mine mi s-a parut mult mai puternic.

Eu Eros albastru am cumparat. Tot de el zici sau de cel Flame?

| anonim_4396 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Durata parfumului tău depinde cât de bine l-ai păstrat, poate tine și mai mult, nu își pierde din proprietăți.
Vara, e criminal invictus, dar depinde și de ph pielii și daca ți se potrivește, te definește. Eu am versace Dylan Blue și ca persistentă e varza, nu mi se potrivește, mereu sa îți cumperi eau de parfum nu eau de toilete ca nu persista mult. Versace eros și ala e criminal si e ieftin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salvatore Ferragamo Uomo Signature happy\
Pachetul de pe eMAG e mai avantajos si in acelasi pret care il cauti

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Cel mai bun parfum este cel barbatesc! DAR NU Transpiratul, ci cel de mascul META BETA sau ALFA!

| MotanulAlbastru a răspuns:

Degeaba ai parfum scump daca umbli o săptămână cu aceeași haina...

| UnchiulRamiz explică (pentru MotanulAlbastru):

Ce legatura are cu subiectul? Asa si eu pot zice ca sunt care duhnesc cand se dezbraca in cabina de proba. Eu zic ca e irelevant acest aspect.

| CP16 a răspuns:

Https://www.notino.ro/......-16021528/

mai pune putin si ia-l p-asta ca merita.
ma dau 8-9 pufuri pe zi la sala si tine pe tricou si dupa ce il spala masina, e cam dulce putin.

https://www.notino.ro/......u-barbati/

si asta e o varianta mai buna, nu persista ca primul, dar are un miros cam puternic, mie imi aduce a benzina, dar e ok si el daca dai 10-12 pufuri.

| UnchiulRamiz explică (pentru CP16):

Primul e cam scump, in alte vremuri nu m uitam la 100-150 lei in plus. Bentley de la 400 redus pana la 100... ori e fake sau nu e bun de nimic am impresia

| CP16 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu citesti comentariile de pe site? laughing

Recenziile zici?

| CP16 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu de aici, de acolo. are recenzii destul de bune, e site serios, tot ce am comandat de acolo a venit cu cod de bare.
dar nu te astepta sa persiste prea mult, da persista cateva ore si e cam tare la miros, tinde mai mult spre o categorie de varsta +40, dar pentru 100 de lei e ok.

Man pentru mine e bun si mai moca, nu sunt plin de bani si norocos... Ceva bani am dar totusi nu i-as irosi aiurea. Eu sunt categoria sub 35 tongue