Eu am unul la fiola, luat din bulgaria. Miroase f bine si puternic, dar il folosesc rar-e cam dulce pentru gustul meu. Se cheama "From Bulgaria-Land of Roses" si a fost 3 leva.
Bulgarii sunt experti in parfum de roze...super...nu mai stiu daca, acum, gasim la noi, asa ceva... putem trece granita, la Ruse, si ne convingem...
In cazul in care ai drum pe la Bulgari, vei gasi o diversitate de parfumuri cu aroma de trandafiri.
Stiu ca sunt unele la tarabe micute. miros ahh =p~ chiar daca sunt din piata si sunt vreo 50 de mi sticlutele am vreo 3 pe acasa. toate cu trandafiri
Nu stiu sa iti spun ce parfum miroase exact ca si trandafirii, dar iti pot sugera chiar sa o intrebi pe tipa respectiva ce parfum foloseste. Iti garantez ca se va simti flatata ca ai oprit-o sa o intrebi. Ii spui ca ai tot simtit parfumul de cate ori ai trecut pe langa ea si iti place extraordinar de mult. Eu ma simt bine cand ma intreaba cineva ce parfum folosesc si imi zice ca ii place...deci, d c nu si tu?
Sunt fata si am chiar un parfum de miros de trandafir dar e de lacramiare si iasomie deci sa incerci