Eu folosesc Paris Hilton-Cancan si in general imi plac cele foarte dulci, dar vara folosesc ceva mai fresh.
Nu incep sa-ti fac o lista deoarece nici eu nu stiu cate am , iti pot zice doar ca preferatul meu este coco madmoiselle de chanel.
Hugo Boss e cel mai tare... dupa parerea mea toate fetele mi-au zis ca miros marfa:X
De la avon nu stiu ce sa-ti spun... dar daca tii sa-ti iei de acolo gama today tomorow alwais si cristian lacroix
Pai.mai accesibile ca pret miros bine BU sau C-thru... iar in rest.eu zic sa incerci in Sephora acolo gasesti parfumuri foarte bune si iti poti alege singura din varietatea existenta pwpici:*
Dior Addict, cu siguranta cel mai superb parfum! Dupa parerea mea, fiecare cu gusturile lui, dar in orice caz, este minunat, si nu stiu cine nu l-ar adora!
Mie imi plac parfumurile fresh, si am folosesc mai multe, in functie de starea de spirit...cam astea le am prin casa si imi plac...
Davidoff - Cool Water Game
Azzaro - Now
Clinique - Heart :X
Calvin Klein - Escape
Elisabeth Arden - 5th Avenue
Lacoste - Femme
D&G- Light Blue
Gucci - Rush 2
Eu am primit acum 2 ani, de Craciun,"Amor, amor" de la Cacharel.Persista si nu trebuie sa te dai cu mult.Ma dau aproape in fiecare zi si inca mai am jumatate de sticluta:)
http://www.youtube.com/watch?v=shF16UOYeVQ
Anaa_5470 întreabă:
DaveMustaine întreabă: