Incearca nina richi e super bine asta daca iti plac parf dulci mie imi place e beton si persista f mult in afara de asta nu il poti compara cu parf de la avon sau altele incearcal o sati placa
Incearca tomorow de la avon, are un miros beeeton si il pastreaza mult timp. Bye
Dacă vrei un parfum bun trebuie să dai ceva mai mulţi bănuţi, şi în această categorie intră cele pe care le găseşti la magazinele "de "specialitate", cele cu nume "mari". De exemplu eu de câţiva ani folosesc C. K. persistă mult timp şi are un miros care pe mine măfascinează, însă fiecare cu gusturile lui.Parfumul ţi-l vei alege în funcţie de personalitatea ta, nu de ceea ce le place altora!
Sper să găseşti ceva care să te caracterizeze, să te pună în valoare, să te facă să te simţi feminină!
Pai B. U. e cel mai bun tine mirosul si misoare bine eu am dinasta si e super
Mama are Hugo Boss si persista, isi da dimineata si seara miroase de nu mai poti.Eu am Barbie, nu e prea cine stie ce.
Coco mademoiseel, jean paul gaultier, chopard wish, armani code sau calvin klein euphoria sau hugo boss dar cel mai bun este dolce gabbana light blue asa ca le poti incerca pe toate eu le prefer pe cel dulci
Prigat10 întreabă:
DaciaRomania întreabă: