| KiSsRoSsE a întrebat:

Ce parfumuri mai pot folosi am incercat o groaza dar nici unul nu mi-a placut in mod special. dati-mi si mie niste nume de parfumuri!

Răspuns Câştigător
| redrosegirl a răspuns:

Incearca-le pe cele de la Oriflame.Au aparut cateva parfumuri noi.De exemplu,uite numele tuturor parfumurilor de la Oriflame: Felicity,Muse,Volare Magnolia,Volare, Eclat, Miss O(3 tipuri:roz,albastru,galben ),Grace,Mirage,Midnight Pearl,Enigma,Giordani White Gold,Urban Lovers,Delight,Dancing Lady,Elvie,Divine Sensual,Divine,Air,Fire,Ice,Sun,Moon,Eclipse,Precious,Amber Elixir,Precious Moments,Giordani Gold,Sensoria,Chiffon,Aromabliss Awakening,Aromabliss Calming,Diamond Musk,Petal Quartz,Intense Embrace,Midsummer,Full Moon,Embrace Her,The Babes Passion Berry,The Babes Sweet Peach,The Babes Crazy Kiwi, The Babes Spicy Mango, mai sunt si altele dar nu-mi mai aduc aminte! Sper ca iti sunt de folos! Pupkiss

8 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Preferatele mele sunt : Spotlight, Today Tomorrow,Percieve,Incandescence, True Glow, C-THRU, B.U., Rare Pearls şi Bond Girl 007.

Baftă!

| auroraa a răspuns:

Miss dior cherie, chance chanel, eclat, make me smile de la avon, today tomorrow always avon, chanel no5, no 5 acestea sunt preferatele mele. fundita?

| iulia_9095 a răspuns:

Mie-mi place foarte mult Calvin Klein-euphoria:Xil ador mai am si J'adore si multe altele, dar prefereatul este Kalvinbig grin

| adrianasparrow a răspuns:

Salut! Un super parfum e Miss O. Sunt 3 feluri:roz, albastru si galben. Toate sunt minunate si au un super miros, tine mult timp si e dosebit. Nustiu, dar eu cind inchid ochii de la acest miros am impresia ca sunt in rai. il ador si consider ca si tie o sa-ti place.
Fundita? :*:*:*

| Raluuuuu a răspuns:

Purblanca / littleBlack
faine

| LifeIsMyColor a răspuns:

Ange ou demon | Givenchy |, Playboy | Play it lovely |, Lolita Lempicka, Nina Ricci. Lolita Lempicka e foarte foarte dulce, Ange ou demon - white are o tenta usoara spre vanilie iar black e foarte foarte elegant iar Nina Ricci | parfumul in forma de mar | este foarte fresh.

| alinac a răspuns:

Armani code:X