anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce placa de par folositi si va dati cu ceva inainte s-o folositi?

Răspuns Câştigător
| obsesion a răspuns:

Eu folosesc placa normala dar cele mai indicate sunt alea din ceramica sau cu ultra violete dc nu distrug parul ca alea obisnuite.si poti sa te dai cu ceara inainte sal intinzi dc se intinde mai usor sil lasa mai catifelat si moale

4 răspunsuri:
| princess a răspuns:

eu folosesc GHD si nu ma dau cu nimic inainte pe par pentru ca nu arde parul datorita placilor de ceramica, de asemenea nici nu o folosesc prea mult decat din cana in cand pentru breton, dar este indicat sa folosesti un protector pentru caldura.iti recomand(treseme, dove, pantene )

| Satisfaction a răspuns:

Remington http://search.babylon.com/......ageres.php placa de par&babsrc=home si nu ma fac cu nimic deci ma spal pe cap cu sampon de doua ori apoi dau cu balsam iar apoi cu o protectie pentru par si il intind. Simplu! bye

| Cappuccinooo a răspuns:

Eu am o placa de la Philips.Si da, inainte de utilizare aplic o solutie speciala de la Schwarzkopf pe care am achizitionat-o dintr-un hipermarket oarecare. Sper ca ti-am fost de folos, o zi buna kiss

| biuuu a răspuns:

Eu folosesc placa de par calor CF 7710 si inainte ma dau cu o solutie de la syoss...dar sunt incantata de placa a fost cam scumpa

Întrebări similare