Uite eu folosesc asta si e pur si simplu Extraordinara! http://www.marketonline.ro/......nliner-es2 Intinde parul super si rezista, iar parul nu se arde ff tare... Mie chiar imi place.
Cat despre produse foloseste balsam la fiecare spalare, o masca o data pe saptaman, si spuma protectoare...Cam atat, xoxo
Eu folosesc de la Remington si din punctul meu de vedere e destul de buna. Acum eu cred ca mai depinde si de par si de cum e acesta ingrijit, daca se arde foarte rau sa nu. Eu folosesc placa cam o data la o saptamana, deci ai grija sa nu exagerezi cu folositul ei.
Iar ca produse pentru par balsam dupa fiecare spalare si masca o data pe saptamana, iar cateodata imi mai fac masti naturale.
@emmaangel sa tii ca multe prietene folosesc placa asta si sunt ff multumite cred ca pe asta o sa o iau si eu mersi mult
xoxo
@criticul poate o sa ti se pare incredibil dar cunost 2 tipa care si au indrepata parul asa... dar god dupa au trebuit sa-l tunda ca era praf deci e si asta o varianta
xoxo
Eu folosesc Remington protect and shine, are tripla protectie impotriva arderii parului Mie mi se pare cea mai ok
Eu zic sa nu il mai intinzi deloc, se poarta stilul natural. Placa de par scoate toata apa din par, de aceea sta drept si firul de par se degradeaza. Mai bine un sanatos si natural, decat unul degradat
Eu folosesc remington si vreo 2 prietene de'ale mele au si eele la fel si toate sutem foarte multumite. Pt protejarea parului folosesc balsam. am diferite uleirui de par d la avon sau d la kallos pentru protectie dar nu le folosesc. IMi intind parul la 2 zile si nu il am ars deloc. Imi tund varfurile la 3-4 luni...
Din cate am citit pe aici, doar o persoana a recomandat o placa de par, fara a spune "nu il arde prea tare". Deci, toate placile de par dauneaza. Vrei ca in cateva luni sa ai parul lipsit de stralucire? Si eu mi-am indreptat parul de vreo 4 ori si vreau sa spun ca i-au trebuit cam 3 saptamani sa isi revina, sa il pot aranja ca inainte si sa stea la fel de cret.
Cea mai "buna" placa? Cred ca e cea pe care poti tine degetul mai mult de 15 secunde. Daca poti tine degetul fara sa te arzi, nu cred ca iti arde parul...si cu siguranta nu o sa gasesti asa ceva. Si tine cont, ca pielea de pe deget e mult mai rezistenta la caldura decat firul de par. Ca o concluzie: lasa parul asa cum e! Sigur il poti aranja fara sa il supui la asemenea tortura. Tie ti-ar placea sa iti arzi degetele o data la 3 zile? Ia gandeste-te cum sufera el...
Eu folosesc de la philips, si sunt foarte multumita de ea. Iar inainte ma dau cu : http://www.wellaprofessionals.ro/flat_iron.htm, este foarte bun.
Eu una folosesc philips http://www.shopmania.ro/......99506.html
e buna...pentru mine...
Http://4.bp.blogspot.com/......C07358.JPG
E foarte buna, mai ales ca eu am parul foarte cret si am si volum mult.
Te sfatuiesc sa te dai cu ulei de par inainte:-)
Deci, si mie de la o vreme incoace mi. a picat pe o placa de par si sunt mai mult decat decisa sa-mi iau una . Fosta mea prietena cea mai buna primit placa ei de par [de ceramica] de la matusa ei in vara anului 2010 si ii merge si in ziua de azi . Si in centrul orasului meu [Ploiesti] este un magazin care are placi de par [din ceramica] foarte ieftine si bune chiar la un pret de 330 mii si o sa-mi iau si eu foarte curand :*. Desigur, ati spune ca ce placa e aia la 300 si ceva de mii, ca nu e buna, ca imi arde parul si tot asa insa, prietena mea are placa identica din mall cumparata cu 1 milion si ceva, si este geniala si cu siguranta o sa-mi iau si eu :*!
Si intr. un final, daca s.ar strica, 300 de mii nu este o suma foarte mare pe langa 1 milion, care sa fim seriosi, daca as da 1 milion sau chiar mai mult pe o placa nu ma asigura nimeni ca nu se strica asa, ca dau 300 si nu este o pierdere foarte mare de bani . Daca parul meu incepe sa se deterioreze, nu este nicio problema, parul creste si se reface :*!
Eu una incerc, daca nu. mi iese, asta e macar mor impacata !
Eu am placa de la BabyLiss Paris e din ceramica, e de la un set numit Infinitix. Sunt mulțumită de ea.
chels95 întreabă: