Eu zic ca depinde de rochie, fiind rosie eu nu prea vad accesorii foarte opulente dar cum am spus depinde de rochie, de silueta ta. Parerea mea este ca ar merge cu pantofi rosii, negrii sau crem...
Linj ajutator (sa ii dai next pentru fiecare poza);)
http://www.harpersbazaar.ro/......rosii.html
Niste accesori mari(acestea se poarta)albe! niste pantofiori albi. daca se poate atasa o curea alba la rochita ar fi foarte bine! o gentuta alba/rosie sau combinata
Eu as alege nuante de bleumarin sau pruna
iar accesoriile depind e modelul rochiei
Merge cu niste bratari XXL negre, balerini negrii geanta si boleroul tot negru.cu negru tinuta este mai de seara, daca vrei ceva de zi poti sa asortezi cu alb
Pei, rochita de zi, cu bretelute subtiri pe umeri, e pana sub genunchi-nu e tip creion ci are cateva pliuri-iar materialul e asemanator satinului...
Stii asa cum si celeilati ti-au raspuns depinde constructia rochiei ...stii daca vine cambrata pe bust iar de la talie in jos are volanase as merge pe o pereche de balerini aurii finuti...si niste bijuterii finute de aur. o bratara dicreta. cercelusii aproape sa nu se vada. iar la gat...mmm cred ca nimic...si mi as lasa parul despletit cu o bentita rosie subtirica si finutza pe cap. daca rochia e mai sexi si e cambrata pe corp...si mai e si scurta deasupra genunchilor. mi as lua niste pantofi negrii luciosi cu toc nici prea subtire nici prea gros.si mi as pune niste cercei negrii cu pietricele .care sa atarne.si mi as prinde parul coc, bretonul l-as tapa... iar in afara de cercei nu mi-as mai mulat nimic ca si bijuterii(ce e mult strica),, ...parerea mea.
La o rochie rosie s'ar potrivi. o pereche de pantofi rosii. o geanta micuta rosie sau alba... un lant mai lung rosu din perle. si bolero rosu sau alb
Ce ai zice de argintiu sau auriu? daca rochia are o croiala simpla ar fi ideal ca cel putin 2 dintre accesorii sa fie mari si sofisticate. ex.: un colier mare si o poseta cu ornamente de aceeasi culoare.
vezi ce bijuterii ai pe acasa si cumpara-ti poseta si pantofii in acelasi stil.
sa nu combini argintiul cu auriul ca nu merge in acest caz.
Fara multe accesorii fara lant sau ceva de genu cercei maro lungi, un bolero maro dragut cu maneca scurta iar in picioare niste sandalute intr-o culoare neutradeja rosul rochiei e prea mult si trebuie s ai neaparat un inel mai traznit, o culoare mai indrazneata, iar piatra trebuie neaparat sa fie maresi...incerca sa-ti faci niste onduleuri si garta...cred
anonim_4396 întreabă: