| Ella_Dany_1995 a întrebat:

Ce pot face? Am un ten curat si neted, doar regiunea frontala e plina de cosuri..Folosesc apa oxigenata, dar nu ma ajuta. Aveti alte solutii mai eficiente?

6 răspunsuri:
| Băă_Ruxytsa_1987 a răspuns:

Baton corector, de la oriflame.

| Hieer a răspuns:

Incearca sa te dai in fiecare seara si dimineata dupa ce te speli cu spirt.

| AndraCraiova a răspuns:

Si eu am fost si sunt in aceeasi situatie ca tine, dar de vreo 2 saptamani am inceput sa folosesc nivea q10 de noapte si vad ca au inceput sa dispara

| ForeverFree a răspuns:

Aplica putina lotiune cu calamina sau lapte de magneziu pe cos inainte de culcare, si, pana dimineata, va disparea. Sau aplica putina miere de albine, acopera cu un plasture si mergi la culcare. Mierea distruge bacteriile si accelereaza procesul de vindecare. Succeswinking

| Clape a răspuns:

Exista o mixtura speciala la farmacie car ele usuca...sau poti incerca retin-a sau skinoren, sau masca de argila (eu imi fac odata pe saptamana). Aa si mai exista varianta acid acetilsalicilic ( sau cum ii zice) din acela tamponat, adica infasurat in hartie, il pisezi marunt, amesteci cu apa ( intr-o lingura) si iti dai pe frunte; sper ca te-am ajutat.

| BiuL a răspuns:

Te duci la dermatolog. Aveam un fel de cosuri doar pe frunte, cu creme din comert nu-mi treceau si m-am dus la medic, mi-a dat ceva crema, in vreo saptamana mi-au trecut bubitele de tot si acum nu mai dau cu nimic, dar am tenul perfect curat.