| perusita a întrebat:

Ce pot face ca parul sa-mi stea mai mult timp incretit? eu mil fac cu ondulatorul si nu prea tine. va multumesc

5 răspunsuri:
| elenyss a răspuns:

Buna. Eu aplic spuma pe suvita inainte sa folosesc ondulatorul si ma tine pana la prima spalare.

| blondutzata a răspuns:

Hartie de la caiete 9 pagini ti de anjuns pentru par de grosime medie o bucata de hartie pusa drept pe un fir de par iar apoi in ondulzi peste hartie cu ondulatorul este minunat vezi poza de profil uite ce cret il am

| tenshi261 a răspuns:

Incearca sa-l dai cu spuma, il faci cu ondulatorul si pe urma dai cu fixativ...partea proasta e ca trebuie sa te speli pe cap dupa aceea

| bianka03 a răspuns:

Poti sa ti-l faci cu staniol si placa...iei cate o suvita de par, de la radacina spre varf si o incolacesti pe deget si o prins asa incolacita in staniol... dupa care tii placa 30 de secunde de vreo 3 ori alternativ pe fiecare suvita prinsa in staniol.la sarsit imparti fiecare bucla in 2 sau 3 si dai cu spuma (+fixativ daca vrei sa tina mai mult)succeswinkingfundabig grin

| deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Fa-ti-l si cu ondulatorul dar daca vrei sa-ti mentine aplica un pic de la indepartare fixativ. funda?