1= strange cu ajutorul unui cleste cateva suvite ( suvitele din crestetul capului plus breton daca ai)
2=suvitele ramase piaptanale bine dupa acre cu un pieptene cu dinti desi incepe sa tapezi cate o sectiune de par mai groasa.
3= dupa ce i tapat tot parul ramas treceti de cateva ori degetele prin parul deja tapat dar nu mult ca sa nu-s e duca efectul.
4=la final desfati suvitele prinse si impartele in mod egal peste cele tapate astfel incat sa le ascunzi.
5= adica vrei sa stea mai mult dupa ce ti-ai tapat parul dati cu pun spray fixativ sau spuma inainte de coafare.
Buna. Daca ai parul mai rar, lung si firul subtire, atunci in primul rand trebuie sa te tunzi! Sa-ti faci o freza corespunzatoare.
Apoi, incearca un sampon hranitor sau de volum. Te poti da cu balsam sau cu spuma( dar nu cea care intareste, iti poti lua una pentru parul cret, e "moale").
Take care!
Incearca o gama de produse pentru volum! Iti recomand Elseve Volume Colagen
http://www.lorealparis.ro/......volum.aspx
Buna scumpo! parerea mea este ca prima data sa folosesti un sampon si un balsam pentru volum, dupa ce te-ai spalat, cu un prosop doar tapeaza parul fara ca sa il freci, iar apoi cu ajutorul unui uscator si o perie rotunda incearca sa-l ridici. Dupa il poti tapa si foloseste un ser pentru a netezi firele pentru ca de obicei dupa tapre au tendinta de a se electriza. Pt un efect mai indelungat foloseste un fixativ. Crede-ma am folosit si eu aceasta metoada si este de folo Ms sper ca ti-am fost de ajutor