Eu nu aș face ce ti-a zis @ Bizon95...
Așteaptă să îți crească și le dai forma corectă (te duci la un salon, măcar o dată, fiindcă ți le pensează corect).
Deocamdată, lasă-le așa, dacă ochii sunt expresivi, nimeni nu e atent să îți măsoare ție sprâncenele. Eventual, lasă-ți un breton, câteva șuvițe, care să mascheze forma incorectă a sprâncenelor.
http://www.sprancene.com/......-mult.html
Le razi pe amandoua si apoi le desenezi cu creionul de fata (nustiucum ii zice)
Probabil se pot face niste chestii dar intrebare este: de ce ai vrea sa faci ceva? Ti-a zis careva ca nu te place din cauza sprancenelor asimetrice si vrei sa te placa? Nu pot dormi noaptea din cauza asta? Te fascineaza simetria perfecta?
Si eu cred ca se poate rezolva la un salon, nu trebuie sa iti faci probleme.Iar daca se apuca vreodata un baiat sa glumeasca pe chestia asta, ii spui ca nu e vorba de nici un defect si ca asa ti se ridica spranceana a mirare.Si daca intreaba de ce te miri, ii spui „de cat esti de prost!"...
Foloseste ulei de ricin ca sa creasca mai dese si mai repede. Deseneaza fire cu creionul de sprancene sau uita te pe yt la tutoriale
Da-te cu ulei de ricin ca sa iti creasca, iar apoi du-te la un salon bun sa iti dea o forma potrivita fetei tale, si dupa o sa te poti pensa singura cand incep iar sa creasca.