| Georgianna3723 a întrebat:

Ce pot face pentru a obtine un bronz perfect?

Răspuns Câştigător
| MeduzaInaripata a răspuns:

Foloseste o crema de protectie adecvata si potrivita pentru culoarea pielii tale, nu sta la soare dupa 11, stai mai mult in apa- astfel, te vei bronza mai rapid, dupa plaja foloseste o crema calmanta speciala " dupa plaja", si optional*- la sfarsitul sejurului foloseste un ulei de plaja cu protectie 5 pentru a mentine bronzul pe o perioada mai lunga de timp. Have fun!

9 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

Sa stai la plaja e cea mai buna solutie. Desigur, exista si solarul si autobronzantul, dar nu ti le recomand.
Sincer, ce intrebare e asta? Nu inteleg ce raspuns iti doresti, ca presupun ca ceea ce ti-am spus eu stiai si tu.

| andreeaaa1 a răspuns:

Buna! Du-te la solarbig grin

| Georgianna3723 explică:

Imi pare rau ca nu m-am facut prea bine inteleasa. Totusi observ ca unii useri au inteles ideea. Multumesc in orice caz tuturor pentru raspunsuri!

| vampiressa a răspuns:

Sa mergi la plaja.si sa folosesti niste produse pentru definirea bronzului.aa.si nu uita de cele de protectiewinking

| CosteaVlad a răspuns:

Să mergi la mare şi să stai la soare cât mai mult, bineînţeles atât cât să nu te prăjejti sau să faci insolaţie. Foloseşti loţiunile necesare şi n-ai treabă. Alte artificii nu sunt necesare.happy
O zi frumoasă!

| OverTheSun a răspuns:

Stai la soare pana cand te inrosesti.

| ramona0506 a răspuns:

Pai o solutie e sa te duci la muntehappy

cornculapte are dreptatephbbbbt

| RebeccaBeea a răspuns:

Buna! Bronzul natural este cel mai placut estetic vorbind. Foloseste ulei bronzant pentru a prinde o culoare perfecta. Dupa ce faci dus cand te intorci de la plaja, foloseste crema de corp pentru a pastra bronzul si pentru a nu te coji.

Întrebări similare