Foloseste o crema de protectie adecvata si potrivita pentru culoarea pielii tale, nu sta la soare dupa 11, stai mai mult in apa- astfel, te vei bronza mai rapid, dupa plaja foloseste o crema calmanta speciala " dupa plaja", si optional*- la sfarsitul sejurului foloseste un ulei de plaja cu protectie 5 pentru a mentine bronzul pe o perioada mai lunga de timp. Have fun!
Sa stai la plaja e cea mai buna solutie. Desigur, exista si solarul si autobronzantul, dar nu ti le recomand.
Sincer, ce intrebare e asta? Nu inteleg ce raspuns iti doresti, ca presupun ca ceea ce ti-am spus eu stiai si tu.
Imi pare rau ca nu m-am facut prea bine inteleasa. Totusi observ ca unii useri au inteles ideea. Multumesc in orice caz tuturor pentru raspunsuri!
Sa mergi la plaja.si sa folosesti niste produse pentru definirea bronzului.aa.si nu uita de cele de protectie
Să mergi la mare şi să stai la soare cât mai mult, bineînţeles atât cât să nu te prăjejti sau să faci insolaţie. Foloseşti loţiunile necesare şi n-ai treabă. Alte artificii nu sunt necesare.
O zi frumoasă!
Buna! Bronzul natural este cel mai placut estetic vorbind. Foloseste ulei bronzant pentru a prinde o culoare perfecta. Dupa ce faci dus cand te intorci de la plaja, foloseste crema de corp pentru a pastra bronzul si pentru a nu te coji.