Hm. E greu. Poti sa mai slabesti putin cu salopetele acelea care te fac sa transpiri. Elimini celulita, daca e cazul, cu geluri speciale sau la sala de gimnastica, sari coarda sau faci banda...In rest e cam greu sa slabesti la picioare. Sa scapi, mai ales, de muschi... Dar... ce-ar fi sa te placi asa cum esti?! Sa te inveti cu ideea ca ai muschi pe picioare, sa maschezi prin imbracaminte existenta lor si sa te obisnuiesti cu ideea ca esti ok asa cum esti, ca ai facut un sport si ca de aici ti se trage musculatura bine conturata- altfel nu cred. Sunt sigura ca ai si partenerul care sa accepte felul in care arati, de nu, nu te crampona, fiecare sac isi are petecul lui.
Adica... Ce vrei sa spui prin "a scapa de muschii de la picioare"? Daca sunt intr-adevar muschi, nu ai cum sa scapi de ei decat prin amputarea picioarelor (nu cred ca iti doresti acest lucru). Daca este tesut adipos (celule de grasime), ai putea urma un tratament pentru controlul greutatii care te scapa de tesutul adipos si de centimetri in plus. Daca te intereseaza varianta a doua imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com si am sa-ti ofer o astfel de varianta.
Daniela
Georgian1992 întreabă: