| CrissCristina25 a întrebat:

Ce pot face sa am o fata cat mai curata si fara cosuri sau puncte negre? Sfaturi?

Funda.

6 răspunsuri:
| C?c? a răspuns:

Mergi la dermatolog si urmeaza tratamentul pe care ti-l da.
Nu o sa mai ai probleme dupa.
Pa!

| Zazy a răspuns:

Am achiziţionat recent, un fel de lichid de la Aloe Vera, şi mă dau în fiecare seară. Acest lichid are rolul de usca coşurile, şi desigur de a le ''trata''. Mai am o cremă specială, un fel de tratament, care mi l a dat femeia de la cosmetică. Ţi aş sugera să te duci la cosmetică, vei avea o faţă foarte curată. Nu îţi sparge coşurile de una singură, acasă, căci mai rău... le întârâţi, să zic aşa. Vor apărea mult mai multe, şi va fi dureros. Când am fost la cosmetică, acea femeie mi a stors cu grijă fiecare coş, m a dat cu mai multe creme pe faţă, apoi mi a închis porii. Te va durea puţin, dar merită. Acum am o faţă foarte curată. Nici un coş nu mai am pe faţă. O zi bună!

| ale153 a răspuns:

Sa te speli pe fata in fiecare seara cu sapun de cosuri. Sa o cureti cu apa micelara, si pe cosuri poti aplica Zineryt. Daca nu se remediaza ar trebui sa vezi un dermatolog. happy

| KatherineTaylor70 a răspuns:

În primul rând nu îți sparge coșurile care le ai, pentru că pe lângă ele mai apar multe și nu e plăcut nimănui. Mama îmi cumpără cremă specială pentru coșuri și puncte negre de la Garnier. Nu știu dacă în România sunt așa creme, dar îți recomant să usuci coșurile cu spirt, sau să le lași să treacă fără ca să le atingi. Ai grijă de fața ta și nu prea sta cu mâinile pe ea, fiindcă sunt mulți microbi (așa mi-a zis bunica), spală-te pe față în fiecare dimineață cu săpunuri speciale cu glicerină (scrie pe ambalajul săpunului dacă e sau nu cu glicerină, dar e de preferat cu). Iar pentru punctele negre, am citit pe net că le poți lua de pe piele cu pasta de dinți (e clar că orice om are așa ceva în baia sa). Astea sunt metodele care mă ajutau și încă care mă ajută. Sper că ți-am fost de folos. ^^

| anamaria1000 a răspuns:

Si eu am. Mi-am dat cu un gel de curatare pe nas si mi-au diasparut.
Am urmat tratamentul pana mi-au disparut.
Sper sa te ajute raspunsul!

Întrebări similare