| toffy a întrebat:

Ce pot face sa am parul la fel de cret ca in poza? http://hi5.com/......otoUser.do
DAU FUNTA!

Răspuns Câştigător
| asya a răspuns:

Cand faci dus pe par sa nu ți-l uști chiar complet.Lasa-l asa sa fie intre uscat si ud. Pune apoi spuma pe par și de la varfuri strangel in pumni(cat cuprinzi cu mana). Tine-l asa cateva secunde... apoi fa asta pe tot parul! Daca poti sa-l si usti tinandu-l asa e si mai bine! Eu nu am par natural(adica mi-e foarte intins), insa prin aceasta metoda il pot face asa.
Sau mai folosesc inca una. Dupa ce fac baie...il prind intr-un coc.La baza capului daca il vreau asa mai la varfuri.Il las asa prins o zi...ca sa se increteasca frumos, apoi dupa ce-i dau drumul din coc il fac cu spuma! Sper sa te ajute cu ceva!

6 răspunsuri:
| NuConteazăCine a răspuns:

thinking Incearca 2/4 codite impletite sau ondulator... si il mai aranjezi cu spuma.

| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a răspuns:

Cateva bigudiuri. dar nu le tii mult.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! sexy bigudiurile ai fac parul ondulat nu cret cum il vrea ea uite ce trebuie sa faci :
te speli pe cap si cand iti este ud parul til impletesti in mai multe cozi dar numai cand iti este ud merge pentru ca atunci ia forma impletituri si cad il desfaci va fi cret eu asa mil fac pentru a fi cret ca in poza data de tine si merge foarte bine daca til impletesti cand tie uscat de seara paana dim de exemplu intr-o ora ti de duce si arata naspa.
p. s cadn il impletesti trebuie lasat pana dimineata si dupa il desprinzi

| .... a răspuns:

e mai mult ciufulit de cat cret... pui in palma un pic de spuma si iti prinzi parul in pumn tot cate o parte din par(parul sa fie semi ud) pana ce o sa fie asa tongue bafta!

| RainDrop a răspuns:

Iti uzi degetul, si apoi til bagi in priza, si dupa aia il aranjezi cu grija.

| toffy explică:

Nu am bigudiuri
alta metoda?