Aaa... nu atunci nu trebuie sa iti filezi parul. Crede-ma si eu am parul putin ondulat. De fiecare data cand ma tund sau cand il filez pur si simplu, se onduleaza si mai tare pentru ca parul nu mai are greutate si se aseaza cum vrea el. Daca ti-l indrepti cu placa dupa ce l-ai filat la umezeala se onduleaza de 2 ori mai repede. Iti spun din experienta proprie. Asteapta sa iti cresca parul mai lung sa se aseze buclele frumos.
Sa te duci la frizerie. Sau poti sa iti cumperi foarfeca speciala. Insa tot recomand frizerul. Plus ca nu e asa scump un filat la frizeriile de cartier care crede-ma e echivalent cu cel facut de frizeriile renumite.
Stai intr-o parte a mesei, uita-te peste masa la parul tau, musca-ti buza in timp ce te uiti la el. Zambeste-i usor, tine contactul vizual cu el si asteapta-te sa vina la tine.
Te duci la frizer si ii spui sa te fileze un pic! si daca nu vrei sa te indrepte la par ii spui ca nu vrei! dar ori cum daca ii spui doar sa te tunda la frizer doar te tunde nu se baga frizerul la intins parul. funda?
Cum sa ti-l arda cu placa? De ce sa ti-l arda. Foarfeca de filat arata asa
http://www.clubafaceri.ro/......30241.html
Daca nu vrei sa ti-l indrepte dupa aia ii spui ca nu vrei.
Aaa... nu atunci nu trebuie sa iti filezi parul. Crede-ma si eu am parul putin ondulat. De fiecare data cand ma tund sau cand il filez pur si simplu, se onduleaza si mai tare pentru ca parul nu mai are greutate si se aseaza cum vrea el. Daca ti-l indrepti cu placa dupa ce l-ai filat la umezeala se onduleaza de 2 ori mai repede. Iti spun din experienta proprie. Asteapta sa iti cresca parul mai lung sa se aseze buclele frumos.
DaciaRomania întreabă: