Si mie mi se intampla si de aceea ma spal zilnic, cu toate ca stiu ca nu este sanatos.
Eu folosesc garnier pentru par gras si mi-am mai revenit... aveam aceeasi problema
sau dupa ce te speli, pune in apa in care iti clatesti parul zeama de lamaie sau cateva picaturi de otet
succes!
Incearca nu mai bagi mana in el non stop, sa. l piepteni seara inainte de culcare pentru a indeparta praful din intreaga zi spre varfuri.foloseste un sampon potrivit tipului tau de par si un balsam din aceeasi gama...si clear este foarte bun... fa. ti o masca pentru par gras o data e saptamana
multa bafta
Am avut aceiasi problema si de la farmacie mi-a recomandat sapun cu gudron, la mine a dat rezultat, incearca si tu.
Asa pateam si eu. Dar de cand folosesc Clear, parul meu nu se mai ingrasa.Decat dupa 4-5 zile
Daca folosesti balsam, foloseste-l doar pe lungimea parului, nu si aproape de radacini. Deasemenea, dezobisnuieste-te din a pune tot timpul mana prin par, sau fereste-te sa dormi cu parul prins in coada, pentru ca mai ales acum, pe caldurile astea, transpira pielea capului si se ingrasa mai repede. De asemenea, poti folosi un sampon pentru volum doar la radacini, (nu cred ca vrei sa arati ca un leu, daca-l folosesti pe tot parul) si cand te usuci, poti folosi o perie rotunda si foehnul pentru a-l ridica de la radacina, dar ai grija sa nu tragi prea tare de el. Asta da volum parului. De asemenea, ai putea sa-l tapezi, dar iti ia timp. Daca ii dai volum din prima zi, ai mai mari sanse sa raresti spalatul pe cap la 3 poate chiar 4 zile. Inca ceva important. Cand faci dus, ai grija sa nu uzi parul si sa fie cat mai putin abur in baie, pentru ca si asta iti ingrasa parul de la radacina, e la fel ca in cazul in care dormi cu parul prins. Si eu am avut problema asta, ma spalam la fiecare 2 zile, dar nu am facut decat sa-mi distrug parul. Acum am ajuns sa la spal la fiecare 3 zile jumate. Chestia e ca as putea si mai rar, dar nu-mi convine, pentru ca imi indrept parul de fel, si nu tine o saptamana, orice i-as face, asa ca prefer cum e acum. Aa, inca ceva, cand deja parul meu e oarecum gras, il umflu un pic in crestetul capului si in prind cu o clama si las restul parului desfacut sau in coada. E oarecum o iluzie. Bafta!
Incearca si spala-te pe cap cu sampon pentru copii, dar nu mai des de 2 ori pe saptamana, iar apoi sa ajungi la 1 data pe saptamana. Dupa ce te speli, limpezeste-te cu apa in care ai fiert 2 minute 2 linguri de tarate din piata de la tarani sau de la bunici de la tara. Nu pieptana parul numai dupa spalare mai ales in cazul in care este scurt, apoi cind este cazul il aranjezi pur si simplu numai cu mana prin trecerea degetelor prin el, am vazut si la Geta Voinea cum le arata la cliente sa isi aranjeze parul fara piaptan. Prin pieptanare parul se ingrasa la radacina.Succes, sper sa te ajute cu ceva sfatul meu.
kalakkas întreabă: