anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot face sa scap de pielitele de la unghii? Am mereu degete insangerate si arata horror.

9 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Exista o solutie pentru indepartarea cuticulelor...

| andreea_8479 a răspuns:

Intreaba la farmacie...sigur este acolo cine care t poate ajuta mai bine decat noiwinking

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Cu acid sulfuric...laughinglaughingScapi de pielite cu tot cu degete!
Nuuuu...eu iti recomand lacurile sau solutiile alea pentru eliminarea cuticulelor sau cumpara-ti o foarfecuta pentru cuticule...
Tu cu ce la tai, cu clestele?laughinglaughing

| Annitu a răspuns:

:-s Da-te cu o crema...

| kitiku a răspuns:

Ia o crema pentru cuticule si poarta la tine o unghiera sau o foarfecuta

| alexam a răspuns:

Simplu: le lasi o perioada in pace, nu le zgandari, nu tragi de ele... Apoi tii degetele intr-un vas cu apa calduta ( sau dupa ce speli vasele, cum mai fac eu... big grin ) si iei o foarfecuta de pielite. Cu varful forfecutei le faci sa se ridice putin, sa nu mai stea lipite de unghie si le tai mai apoi frumos, cat mai bine. Cat mai bine nu inseamna sa iti dea sangele. Daca vrei, roaga prima data pe cineva sa ti le faca, si dupa ce vezi cum e, o sa reusesti singur(a)!

| al3xa_6696 a răspuns:

Nu le mai taia.
dupa ce ti se moaie impingeti-le cu ceva spre radacina si date cu crema hidratantahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
După ce le dai cu cremă specială de pielițe, le împingi cu un bețișor special din lemn de trandafir (găsești la farmaciile Sensiblu) în interior și așa nu mai sângerezi și nici horror nu mai sunt sau mergi la cosmetică.
Alegi.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu le taia ca o patesti o sa te doara si o sa sangereze lasale in pace nu te mai da cu nimic foloseste apa calduta cand te speli pe maini si din cand in cand date cu nidoflor si o sa scapi de ele. nu tineti mainile la temperaturi reci