| IF94TK a întrebat:

Ce pot folosi eu, ca baiat impotriva cosurilor si punctelor negre? Nu stiu ce produs sa folosesc/aleg. Sfaturi?

6 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

In primul rans trebuie sa tespeli mereu pe fata si in al doilea rand trebuie sa folosesti un gel care iti curata tenul si previne aparitia cosurilor.Eu am unul de la Oriflame si e foarte bun dar se gasesc si in magazine.Cel mai bine cauti la o farmacie.Sunt diferite creme pentru asa ceva.

| xlollypop a răspuns:

E un set ff bun.e de la pharmaceris puri-sebostatic si o crema de; la svr laboratoires :LYSALPHA ACTIVE CREME(favorise la disparation des points noirs et des boutons)sper ca te-am ajutat(daca esti din Bucuresti le gasesti la farmacia de pe strada de vizavi de mall vitanhappy

| Ondine a răspuns:

Dupa o lunga experienta, cam de trei ani sa zicem, de experienta, pot sa iti zic ca nu exista creme miraculoase care iti fac tenul perfect peste noapte, si cred ca, ca si baiat, nu vrei sa folosesti fond de ten- ideea cu problema asta este ca trebuie sa te speli pe fata dimineata si seara cu un gel, ce vrei tu, sapun de sulf, oricum ceva degresant. Asta nu va face cosurile sa dispare dar le va impiedica sa apara pe celelalte. Pentru cele actuale poti folosi aspirina pisata-usuca foarte bine pentru ca are acid salicilic. Succes!

| gen_8873 a răspuns:

Crema cu unt de shea Krauter!
Este foarte buna, si eu folosesc si imi dispar.Si nu lasa pete.
De preferat sa te dai inainte de culcare.Pentru ca a2a zii se vor vedea "schimbarile", adica cosurile se vor retrage si punctele nu vor mai fii.

P.S: Sunt fata, dar crema nu este speciala pentru fete. O pot folosii si baietii.

| Tyrra a răspuns:

Taie o felie de lamaie si da-te cu ea pe fata timp de 1 – 2 minute dupa care o lasi apoi sa actioneze inca 15 minute, dupa care te clatesti. Repeta aceasta metoda.

| ankamekker a răspuns:

Uite mai jos un produs pe care l-am folosit si eu si e super:
http://www.icosmetice.ro/413-virginia-suspensie-pentru-ten-inestetic.html
Il gasesti in plafare sau in farmacii si nu e scump deloc.