| alinutza_2142 a întrebat:

Ce pot folosi pentru a avea unghiile mai tari?

Răspuns Câştigător
| McCadu a răspuns:

Ti unghiile bagate in ulei zi de zi cel putin 10 minute, sau daca nu fa-ti un control si vezi cum stai cu caliul ionic, de obicei din cauza calciului ti se rup unghiile repede. Daca ai cumva ameteli cand te ridici repede din pat ala e primul semn ca ai lipsa de calciu.

10 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Mananca alimente cu calciu (lapte, iaurt etc.) si bea cat mai multa apa.winking
Si incearca cu ulei de masline, chiar da rezultate.
Eu asa fac.

happy

| Fillaide a răspuns:

Tine-le citeva minute in fiecare zi in apa cu sare, sau apa amestecata cu suc de lamaie, sau apa cu sare si suc de lamaie.

In fiecare seara, timp de citeva zile, unge-ti unghiile cu iod, adica cu o bucata de vata inmuiata in iod unge-le pe fiecare in parte, le stimuleaza cresterea si devin mai tari.

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Si eu am avut probleme cu unghiile straight face Ca sa le fac mai tari am pus intr-o cana ulei de masline sau m-am uns pe degete cu ulei de masline. Le-am lasat asa cateva minute, iar apoi m-am spalat bine cu sapun. Am avut ungiile mai tari dupa! Te sfatuiesc sa faci la fel happy

| GOODLUCK a răspuns:

Cumpara-ti oja de la AVON pentu unghii tari.
E foarte buna.
Si pe mine m-a ajutat.
happy

| ladygaga a răspuns:

Uleiul de ricin e ff bun pentru unghii.
le face mai sanatoase
Uite aici ceva:

Unghii mai rezistente - Pentru cele care au unghii care se exfoliaza sau rup usor, este indicat tratamentul cu ulei de ricin. Seara se da jos de pe unghii lacul si se aplica ulei de ricin pe unghii. Se sta minim o ora cu uleiul pe unghii si se maseaza in continuu. Tratamentul ar trebui urmat minim doua luni pentru rezultate.

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Pai incearca intaritor pentru ungii cu vitamminebig grinSau ia calciu de la farmacie pentru unghii

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Samanta de barbat.

| вяυηєтα a răspuns:

Buna. Eu am auzit ca uleiul de ricin este foarte bun pentru intarirea unghiilor si parului; asta exceptand medicamentelewinking

| Mihaitsa22 a răspuns:

Un intaritor de unghii. Iaca te ajuta un baiat!tongue...gasesti la orice magazin cu/de cosmetice:*

| Beibiii_3017 a răspuns:

Buna eu folosesc Farmec-lotiune pentru tratarea unghiilor CU VITAMINA B5.este ff bun.il iei d la farmaciehappysi uleiul de ricin am auzit ca este bun. lamaie. eu pe fiecare zi imi dau cu lotiunea pentru tratarea unghiilor si lamaie.si dau rezultate.Bafta!