| alexa03 a întrebat:

Ce pot folosi pentru ca placa sa nu imi deterioreze parul? Si pot cumpara si din farmacii produse de ganul asta?

Cel mai bun raspuns funda:*

4 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Trebuie sa folosesti un spray de protectie termica: http://www.google.ro/......tp?/imgres
http://www.google.ro/......tp?/imgres
De obicei le gaseti in Carfoure, metro, real
Si mai sunt si sprayuri de protectie termica de la gliss care sunt foarte bune, pe alea cred ca le gasesti si la farmacie, cele de la gliss se numesc: oil nutritive, total repair 19, color shine and protect.

| valerika98 a răspuns:

In primul rind trebuie sa iti cumperi ulei special care se vinde pe la magazine de frumusete sau din farmacie.Si iti recomand uleiul de ricin este foarte bun...impotriva caderii parului! Iti urez succes! Funda?

| swagMeOutBitch a răspuns:

Incearca ulei de par protector de la kallos, eu am si e ff bun.mai am si o ceara de par de la garnier fructis style pe care o folosesc dupa ce ma indrept[foarte eficienta,protejaza foarte bine parul de efectele nocive ale mediului si de temperatura prea crescuta a placii,de altfel iti rezista mult coafura]
iti recomand masti de par,sunt bune pentru parul deteriorat[placenta de la kallos:d]
Ti-am recomandat numai ce am folosit eu,deci asta e si testat.
Da sunt si in farmacii multe produse pentru par deteriorat,de la sampoane pana la uleiuri,balsamuri, masti, etc
love strucksper k te-am ajutat. Funda?:d*

| Ramonaaaa a răspuns:

Indiferent ce spun reclamele,cunoscuţii sau cei interesaţi să o spună,nu există spray/cremă/soluţie/gel sau ceva de genul ăsta,care să împiedice placa să îţi mai deterioreze părul.
Placa de păr este un aparat de coafat pe bază de căldură care oricum arde părul.
Cum a spus şi Peyton,există un spray de protecţie termică de la mai multe ''firme'',dar să nu ai impresia greşită că, în momentul în care îl aplici pe păr, nu va mai fi ars.Nu! Spary+ul de protecţie termică doar înceţineşte arderea părului,părul va fi ars mai greu,dar tot se va arde! Şi eu aveam înainte aceeaşi impresie dar mi-a spulberat-o ''coafeza'' mea care mi-a explicat ce şi cum.Şi acum îţi zic şi ţie.
Cu toate acestea,este obligatoriu să ai protecţie termică altfel părul tău va ajunge ca o mătură.
Spray-ul de protecţie termică se găseşte doar în saloanele cosmetice nu şi la farmacii.Din câte am auzit, este cât un tub de fixativ şi este la un preţ rezonabil.
So, go 4 it!