Buna intrebare! Sa ma anunti si pe mine daca iti raspunde cineva ca am cam exagerat cu bronzul . DAR iti dau eu o masca : iaurt, miere si papaya. Eu nu am facut-o pentru ca nu gasesc papaya.
Ok am sa te aunt si multumesc pentru sfat
Uite dupa vocabularul tau imi dau seama ca esti o persoana cu care se poate discuta de asta as vrea sa te rog frumos daca m-ai putea ajuta cu un like pe facebook la o pagina care incepe putin putin sa evolueze. uite linkul(si daca dai like as vrea te rog sa imprastii pagina si la prietenii tai) https://www.facebook.com/......0825833633
Du-te la farmacie si cere un produs pentru albirea pielii sau mai bine du-te la un dermatolog.
Am auzit ca daca te speli cu lapte ti se duce bronzul. o metoda mai sigura ar fi exfolierea, astfel stratul de piele cuprins de soare va cadea
Eu am folosit un autobronzant din prostie si ca sa-mi albesc pielea la loc am folosit lamaie! Incearca
Daca esti tigan, te rog eu frumos n-o face vreau sa-mi dau seama de la departare sa ma feresc de "Smecherii" ca tine.
Nu sunt tiganca nu mai ca sunt mai inchisa la ten si apropo daca vrei tiganci du-te in satra ca se vede ca de acolo vii
Stai tu linistita.
Nu mai sta la soare sau dati cu crema de protectie ca sa nu se mai bronzeze pielea
andrada2002andra întreabă: