| Laviniia a întrebat:

Ce pot sa fac sa am parul drept fara sa il indrept? Functioneaza cremele pentru asa ceva big grin [dati. mi un nume si pret sa imi pot face o idee]? sau Sampoanele. [Am auzit de nivea pentru par drept]. Oare sa fie bun? happy. Tnx! >big grin

12 răspunsuri:
| Lyiia a răspuns:

Buna Laviniia!
Si eu am avut parul ondulat.Insa am folosit samponul Gliss[unul mov]pentru parul rebel.Ti-l indreapta dupa vreo 1-2 spalari, este foarte bun.De cand nu il mai folosesc, a inceput iar sa se indulezelaughing. Daca vrei sa fie moala poti incerca si balsamul.
Ti-l recomand cu placere!

| HeLLoKiittyGirl a răspuns (pentru Lyiia):

Adevarat! Si eu folosesc Gliss mov si il am drept drept. big grin Tu de unde il cumperi? Ca eu sunt acum in Italia si imi iau de aici, dar in Romania nu am vazut mov, decat pe alte culori.

| Lyiia a răspuns (pentru HeLLoKiittyGirl):

Acum nu mai folosesc samponul, pentru ca am parul drept. Dar in general il cumparam de la magazinele de cosmetice.

| HeLLoKiittyGirl a răspuns (pentru Lyiia):

Aaaa. Ok :*

| Lyiia a răspuns:

Am uitat sa iti spun ca samponul Gliss este foarte ieftin, oricine si-l poate permite

| dyanna_8752 a răspuns:

Samponul si balsamul de la nivea pentru par drept se numeste strainght &easy, dar sa stii ca nu face minuni cu parul tau daca esti foarte creata, eu folosesc si da rezultatte bune ( eu nu am parul foarte ondulat, al meu este intre drept si ondulat ), aceste produse de la nivea iti lasa parul moale, nu ingrasa, dau parului stralucire si un miros placut si daca nu ai un par fff ondulat ti-l si indreapta. pentru indreptare mai sunt si seruri de la oriflame, lady's care sunt ok happy

| BloodPrison a răspuns:

Pai daca vrei sa ai parul drept fara sa te faci cu placa poti sa ti-l dai cu tratamente de la Avon... cere si tu revista de la un reprezentant si intereseaza-te

| Foarfeca a răspuns:

Hei happy Dupa ce faci baie incearca sa il indrepti cu peria. Nu va sta decat o zi asa dar decat sa te dai cu toate chimicalele pe par mi se pare ff rezonabil.

| AudImagini a răspuns:

Găseşti şampon de îndreptat părul cam în orice supermarket sau magazin cu cosmetice. Nu ştiu ce să îţi recomand. Cel de la Nivea îţi lasă părul foarte fain, dar trebuie să-l speli la 2 zile că se îngraşă foarte repede. Eu de la garnier fac mătreaţă... şi nu ştiu dacă are şampon pentru păr drept, iar gliss folosesc momentan (dar nu pentru păr drept) şi mi se pare bun. Preţul la Nivea este în jur de 9 lei (250 ml) dar depinde de unde îl iei, Gliss e 9-10 lei (tot 250 ml) şi garnier nu ştiu. Poţi găsi şi mai mare... La gliss cel mare (de 400 ml) e teoretic 60% gratis. Îl iei la un preţ destul de bun. În jur de 11-12 lei cred.

| sereje a răspuns:

Poti sa pui crema pentru epilat. Doua tuburi, chiar trei daca e foarte cret.

| adrianaioanated a răspuns:

Vezi aici http://ofashion.cabanova.com/indreapta-parul-usor.html
O sa fi multumita

Sper sa te ajute

| Laviniia explică:

Va multumesc! La pret ma refeream de ex. la cremele pentru asa ceva. si eu am parul drept...dar sunt tunsa in scari si nu imi sta asa cum vreau eu...astept sa imi creasca mai mult. si inca ceva : sunt bune cremle? ca pe asta m.as axa.[acum folosesc un sampon de la AVON 2in1. si balsam de la Planet Spa]. Ms :*