| BigLike a întrebat:

Ce pot sa fac sa elimin excesul de sebum din corp? De asta am cosuri pe fata si as vrea sa elimin acest exces. Ce imi recomandati ce as putea sa folosesc. A mai avut cineva aceasta problema? Daca da ce la ajutat?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mancand drojdie proaspata si spalandu-te /dezinfectandu-te pe fata.

Descrieri complete poti gasi cautand subiectul "cosuri" la intrebari si raspunsuri, aici pe TPU...

| Bondarel99 a răspuns:

Eu am avut problema asta, inca o am si o sa o am toata viata probabil. Daca ai tenul gras si pori vizibili, in niciun caz sa nu te speli cu sapun pe fata pentru ca ala usuca foarte tare tenul si astfel il face sa produca si mai mult sebum. Foloseste gel de curatare pentru ten gras de la Avene sau Vichy, sunt foarte bune, te speli dimineata si seara si astfel vei controla sebumul si vei avea un ten curat.
Ai zis bine, cosurile apar din cauza excesului de sebun, fa ce ti-am zis si dupa cateva saptamani o sa vezi ca nu o sa mai ai probleme ca acum.

| Mirunika123 a răspuns:

In primul rand: sa te speli pe fata dimineata si seara. Poti folosi produsele speciale de la Gerovital pentru asta. Daca vrei sa scapi de cosuri rapid, poti sa folosesti si masti de fata. Eu folosesc masca exfolianta de carbune. E foarte buna si eficienta (dar sa nu o folosesti decat de 2 ori pe saptamana, altfel poate sa faca mai mult rau; eu o folosesc o data la 4 zile).