anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa fac sa ii mai adaug uniformei ( camasa alba + cravata rosie, jeans si sacou negru) putina viata?

Răspuns Câştigător
| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Esti copil /adolescenta viata e atat de colorata dc sa nu ne inspiram? Doar cerul dupa ploaie are voie sa fie rasfatat in mii de culori?
Bratarile colorate, agrafele colorate, cercei colorati, o pereche de conversi mai speciali ...insigne colorate .eu imi prind clame la blugiwinking .renuntza la sacou, cumpara niste tricouri lungi, mulate si colorate si poartale pe sub camasa. eventual o vesta si insigne discrete ar fi ft frumoasa si sa inlocuiasca acel sacou monoton care banuiesc ca este negruwinking.
Daca iti faci un coc foloseste si niste creioane arata destul de dulce.
Doua acadele agatate la blugi ca brelog si uite fata ca e vesela si ea si hainelewinking.
Sper ca te'am ajutat cat de cat tongue.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O cordeluta frumoasa daca ai voie, cu o fundita discreta intr-o parte rosie sau alba am vazut una cu patratele rosu cu alb foarte frumoasa, in rest nu prea ai ce sa schimbi.

| BabyRosse a răspuns:

Pai niste insigne colorate ar face de milioane+parerea @alinei

| Bixelle a răspuns:

Pai ai putea sa renunti la acel sacou oribil si sa deschizi nasturii putin de la camasa se capeti un decolteu... cravata nu o ridici pana sus o lasi in jos...indoi putin manecile camasii pana se face se zicem 3 sferturi... pe blugi pune niste insigne si pe cravata dar cele de pe cravata sa fie mai micute si colorate si poti chiar sa o desenezi tu... etc...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Lenjerie intima.

| just|breathe a răspuns:

O esarfa rosie, neagra sau albasmug

| Alecsanndraa a răspuns:

Iti poti pune niste bratari colorate...sau niste tenesi cu sireturi colorate sau cu insigne /clame etc pe ei...niste margele cool...fi creativa! succes happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O bentiţa cu fundiţa mititica s-ar potrivi de minume cu uniforma, sau cum aveam eu la uniforma o fustita in loc de jeansi si niste cizme cu toc nu prea marelove struckda bine:-D

| ruxy_4595 a răspuns:

De adaugat nu prea multe in schimb eu una as opta pentru camasa mai lunguta cu o curea nu foarte lata, in talie, rosie/neagra sacaoul daca e cumparat de tine il alegi pe gustu tau niste cizme (ca tot vine iarna) nu f elegante se poarta inca cele lungi ar fi bine sa optezi intre rosu si negru geanta la alegere tinuta asta e mai pentru zilele fara chef dar daca tot n-ai cum sa schimbi uniforma adaugi cate putin dar asortat iar in zilele happybig grin as merge pe varianta camasa lunga+curea doar ca de data asta cureaua sa fie colorata accesorii pe masura idem incaltari merg niste insigne asortate bentite la fel dar nu toate odata asta alegi u si cel mai important aspectu ma refer la machiaj si coafat daca iti place bineinteles sa te machiezi alege culori cat mai vi indiferent de stare vreme si tot asta (la fel in ton cu ce ai asortat uniformei) cat despre par fai in fiecare zi cate ceva nu ai nevoie de hair stylist azi intains maine ondulat naturat sport si multe altele vei iesi in evidenta tare mult prin asta si nu vei mai pune accent pe uniforma care e extrem de prost aleasa sincer i-as intreba pe profesori daca ei imbraca asa ceva laughing bineinteles ca "da" sper ca tiam putut fi de folos big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uita`te pe poza asta cum m`as duce eu la scoala;)
sper sa iti placa.
[IMG]http://i35.tinypic.com/28k2gcg.png[/IMG]