| bebita15 a întrebat:

Ce pot sa fac sa`mi reziste mai mult machiajul? De ex.:cand ma dau la ochi cu dermatograf negru dupa 15 minute mi se intinde si arat oribil.
Va rog ajutati`ma big grin. e urgent.
Multumesc!:*

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sa aplici pe pleoape si in jurul ochilor o baza de machiaj, apoi fond de ten, apoi o pudra. Dupa aceea creionezi cu dermatograf. Cele de la Ada sunt foarte bune daca stii cum sa le folosesti.

| FadetoBlack a răspuns:

Pai... Inseamna ca dematograful nu e bun... ar trebui sa-ti cumperi altu`

| bebita15 explică (pentru FadetoBlack):

Da, dar si cand ma fac cu tus si el se intinde sad...
Nu stiu de ce.

| FadetoBlack a răspuns (pentru bebita15):

Poi ia`ti tus nu tip creion, tip pensula, care se usca happy

| ownuoana a răspuns:

Este foarte bine ce a raspuns fade. trebuie precizat ac acel dermatograf trebuie sa fie de calitate sunt si ieftine de cumparat dar mai rau iti fac iti imbatranesc pleoapa

| bebita15 explică:

Deci da.am uitat sa mentionez ca dermatograful e de la "ADA".

| BlackConfetti a răspuns:

Pai, cele de la ADA nu sunt de calitate, mai bine le folosesti penttru sprancene sau altceva.mergi pe tusuri. oricum inainte de a aplica orice tus sau dermatograf aplica fond de ten pe pleoape (si sub, daca iti conturezi ochii in intregime) si apoi pudreaza putina pudra cu pensula. Eu folosesc anticearcanul si pe pleoape, nu numai pe zona de sub ochi.Nu iti trebuie ceva produse scumpe, orienteaza-te spre dermatografe care costa 3-4 lei.am auzit ca si cele de la Miss Sporty sunt bune, si sunt mai ieftine.Bafta!