| dulcemariafan a întrebat:

Ce pot sa folosesc ca sa mi se intareasca unghiile? Sau sa prepar ceva? va rog, funda la cel mai buna solutie :*

Răspuns Câştigător
| dianalalala a răspuns:

Un remediu natural Care sigur o sa meagra - O lamaie o tai pe jumatate si intr-o bucata iti bagi degetele d ela o mana si cealalta la fel. 100 % o sa functioneze

6 răspunsuri:
| Lola23 a răspuns:

winking incearca un intaritor. e bun cel de la firma C A R O L... are o culoare mai mov spre alb, dupa mine o culoare draguta. o folosesti ca si o oja normala dar nu in excces. nu e scump si il gasesti in cam toate magazinele de cosmetice, dar nu le cauta pe toate gardurile ca alea nu is bunewinking

| Yin a răspuns:

Pai unghiile se pot intari daca le dai cu lac de unghii

| 28roxy a răspuns:

Buna iti poti lua intaritor de unghii sau iti poti aplica gel pe el pentru rezistenta! Mai exista si alte solutii cum ar fi niste tratamente de la oriflame (ex:growth boster) Funda?

| NuCredd a răspuns:

Intr`un vas pui ulei de masline si 2-3 linguri de sare, astepti sa se dizolve si iti tii unghiile in acea solutie timp de 10-15 minute. Sper ca te-am ajutat

| mymybutterfly a răspuns:

Intaritor de unghii de la Farmecwinking

| Allexuu a răspuns:

Pai, iti poti inmuia unghiile in ulei de masline sau poti cumpara de la farmacie INTARITOR DE UNGHII. Intaritorul de unghii este cea mai buna solutie [ stiu de la sora mea big grin ]

Întrebări similare