| Butsilee a întrebat:

Ce pot sa folosesc ca sa nu imi mai creasca parul pe picioare? Ce imi recomandati? Voi ce folositi? Ceara, benzi, creme, aparat; chesti din astea thinking

Răspuns Câştigător
| Denysuk_3788 a răspuns:

Eu am 13 ani dar deja folosesc epilator.Nu mai stiu cum ii zice dar e de la Braun. Dar tot imi creste parul super repede crying pe cutie scrie ca nu iti mai creste 4 saptamani dar de unde ca in 10 zile e mai mare ca prima data :l

4 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Daca folosesti ceara sau aparat parul va creste mai rar, dar va disparea de tot. Pentru a numai creste iti trebuie o epilare definitiva.
Eu folosesc aparatul acasa, si ceara cand ma duc la cosmetica, mi se par cele mai bune metode, la mine cremele nu au niciun efect. happy

| roksy a răspuns:

Cred ca aparatul e cel mai bun, dar desigur epilarea definitiva e nr 1 dar costa

| morenaRox a răspuns:

Buna happy eu folosesc aparatul big grin nu cred ca exista ceva care sa te ajute sa nu-ti mai creasca :p eu cred ca orice ai folosi dupa un timp tot iti crestewinking ar fi bine sa apara ceva sa scapam de epilat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
La început am folosit ceară caldă, acum am avansat la aparat de epilat pe bază de pensete care smulge firul de păr din rădăcină.
Ca să scapi de el, epilare definitivă.
Este prețul destul de piperat.
Pa, pa.