| lilwaynestyle a întrebat:

Ce poti face sa accelerez parul sa creasca mai repede imi creste foarte greu si am nevoie urgent de par mare pana la toamna

13 răspunsuri:
| lovem3 a răspuns:

Mai poti face tratament cu ulei de ricin cumpara-ti de la farmacie sau plafar ulei de ricin e 6 7lei sticluta de 100 ml si te dai o data pe saptamana pe par cu el roaga-o pe mama ta sa te dea la radacini si stai cu prosopul in cap cam 20 de min apoi te speli.mai poti folosi impreunca cu uleiu de ricin si un ou batut si parul va fi si stralucitor eu asa fac si mi-a crescut foarte foarte mult :*

| ancaanca a răspuns:

Ulei de ricin tongue

| InLove a răspuns:

Incerca uleiul de ricin este foarte bun pentru. par, il gasesti in orice farmacie si este destul de ieftin!

| HypnoticA a răspuns:

Important e masajul scalpului in timpul spalarii pentru a activa circulatia dar si masaj dupa cu diverse tincturi :de lavanda, de ardei iute. Deasemenea samponul Favisan pentru cresterea parului cel care completeaza deficitul nutritional (scrie pe el) nu e foarte scump 10-12 lei e foarte bun si samponul Gerovital cu petrol. Masajul cu uleiul de ricin este iarasi recomandat si sa-ti tai putin din par cand e luna plina sau in crestere pentru ca va creste mult mai repede si mai des. Sper ca ti-a fost de folosbatting eyelashes

| ZeePinkStar a răspuns:

Bunăhappy poți încerca uleiul de ricin happy

| Deeaa_8846 a răspuns:

Nu o sa creasca prea mult pana la toamna, dar poti folosi un sampon d la Kallos la mine a dat rezultate sau iti poti pune extensii sun super (si se poarta). fundita?

| dulcykaLy a răspuns:

Ulei de ricin. e cel mai bun si functioneaza dar trebuie sa te tii de tratament, si sa te dai in fiecare zi, si pana la vara va creste.

| AnaigroeG a răspuns:

Ulei de ricin

tratamente naturistebig grin

| giuly a răspuns:

Da-te cu ulei de motor.
Sau, ca sa accelerezi mai usor, pune-ti o pedala in gura.

| Bufu_3680 a răspuns:

Uleiul de ricin aplicat pe par e foarte eficient, tunde-ti varfurile la 1-2 luni pentru a avea parul forta de a se regenera rapid. Nu folosi placa de intins/creponat/ondulat. Poti sa folosesti si ulei de masline o data la 2 saptamani. eu cel putin asa fac.

| macgyver a răspuns:

Frectie la cap dupa fiecare baie cu gaz indoit cu apa.

| hiddenlove a răspuns:

Ulei de ricin + ulei de masline + 2 galbenusuri de ou amesteci si obtii o masca o aplici la radacini si stai cu ea 3o de minute dupa care clatesti cu apa apoi te speli normal cu sampon sau balsam nu uita o data de doua ori pe saptamana ...nu abuza