Am si produse de la Oriflame, dar cel mai mult folosesc produse de la AVON. Avand in vedere ca sunt si reprezentant ( desi cred ca o sa renunt ). Produsele AVON sunt in general bune ( sau mie mi-au priit.), folosesc si parfumuri, si creme, si geluri de dus / spumante, machiaje, etc. De la ORIFLAME am cateva produse, sunt ok, dar imi e mai la indemana AVON, si sunt si produse mai ieftine.
Oriflame sunt mult mai bune si nu sunt Romanesti sunt suedeze, sunt de calitate. Daca sunteti interesati trimiteti-mi e-mail ln_anamaria@yahoo.com. Inscriu si reprezentanti.
Bună! Eu nu prefer nici una nici alta. Părerea mea e că dacă vrei să îţi cumperi cosmetice poţi să ţi le cumperi şi de la magazin şi este şi mai rapid pe deasupra. PaPa!
Depinde ce produse, am preferate si la una si la alta Totusi mai des ma folosesc de AVON
Eu as prefera mai degraba LR, pentru ca este o firma din strainatate, e profesionala, produsele sunt de calitate si e si serioasa. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Mie imi place Avon.Nu pot sa zic care prefer pentru ca de la Oriflame nu am incercat nimic.
DaciaRomania întreabă: