Din moment ce îi sta bine si cu parul drept si cu cel ondulat nu conteaza... dar mie sincer imi place parul ondulat, stii cum e fiecare vrea ceea ce nu are
Pai nu depinde neaparat de forma, depinde de cum til prinzi, cum til ingrijesti si cum il protejezi! Eu una prefer parul ondulat caci se vede bine de la spate glumeam! Eu am avut pana in clasa a 5-a parul foarte drept, si toata lumea imi spunea:,, Te-ai indreptat cum placa?";,, Cum ti-ai facut parul asa?"! Apoi, m-am tuns si cand mi-a crescut parul, mi s-a ondulat! De atunci, nu stiu, imi iubeam mai mult parul deoarece mi-l aranjam altfel!
Depinde :-?
- daca e mai scurt si brunet aleg DREPT :P
- daca e blond merge ondulat :x deoarece se vede mai bine iese in evidenta
-daca vrei par ondulat brunet ar merge ceva in gen Vanessa Hudgens http://www.stylehop.com/......sical.jpg, altceva nu`mi dau seama :-?
Acum parerea mea e ca blondelor le sta foarte bine cu parul ondulat daca e mediu sau lung, dar si drept daca e scurt :P. Iar la parul brunet sta bine intins daca e mai scurt...:-? sh bucle daca e lung;))
Ash prefera fetele cu parul drept...deoarece imi pace mai mult.
am parul ondulat si deakum m-am saturat de el:*
Eu prefer o fata cu parul drept, in primul rand se descurca mult mai usor si il poti coafa in mult mai multe feluri.
Eu am parul drept.
O prietena are parul ondulat si s-a saturat de el, incearca sa si-l indrepte insa nu poate.(are parul ondulat din natura)
mARY_9420 întreabă:
violetaaaa11 întreabă: