anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce produse de la avon stiti sigur 100% ca sunt bune pentru intarirea si o crestere mai rapida a unghiilor?

8 răspunsuri:
| taniusa143 a răspuns:

1.intaritor p\u unghii cu stralucire perlate

| ladyMillion a răspuns:

Heyhappyiti voi spune acum simcer ca orice produs de la avon pe care l-am cumparat(sampun anti-matreata,sampon pentru volum,produse de intarire a unghiilor, sau alte chestii de genu')nu m-au ajutat de loc; te-as sfatui sa urmezi un tratament sigur de vitamine speciale pentru intarirea unghiilor(gasite la farmacii si la magazine nutritioniste)asa mi-am cumparat si eu niste vitamine pentru par, ten si unghii(m-am tinut de tratament jumatate de an si recunosc ca abia mai tarziu s-au vazut efectele insa chiar m-a ajutat)si daca chiar vrei sa te ajute un tratament trebuie sa te tii un timp indelungat de elhappy

| Iadhira a răspuns:

Nu cred că ai nevoie de produse de la AVON, Oriflame, Ruby Rose etc. pentru a avea unghii sănătoase. Poţi încerca şi pe cale naturală, sincer pe mine mă ajută mult mai mult. Îţi spun cum am procedat eu: storci o lămâie şi îţi ţii unghiile în sucul ăla vreo 5-10 min apoi încălzeşti puţin ulei de măsline şi procedezi idem. Te ajută atât să-ţi crească pentru că au vitamine cât şi să-ţi îndepărtezi cuticulele mai uşor. Sper că te-am ajutat. O zi bună!

| Pisiquee a răspuns:

Pentru întărire : http://www.google.ro/......tp?/imgres
Pentru creștere : http://www.google.ro/......tp?/imgres
Și dacă vrei ceva ieftin, sănătos și bun, eu îți propun să îți ții unghiile timp de 10 minute în ulei de măsline călduț, de 2 ori pe săptămână. Effectul nu îl vei vedea imediat, ci după vreo 3 săptămâni se vor întări și vor crește putin mai repede, adică, deoarece sunt sănătoase și îngrijite.

| jaqui a răspuns:

Incearca tratamentul de la farmec, multe fete il lauda si a functionat si la mine.ai grija insa sa iti hidratezi bine cuticulele.

| Allecsa051 a răspuns:

Sunt la avon produse pentru intarire e una cu particule de aur asa cicalaughing o am si eu si mai e una pentru cresterea unghiilor rapid (e cu verde si trebuie sa masezi unghiile, pentru ca e ca o crema sub forma de lac de unghii) nu sunt scumpe dar nici ieftine...sunt la un pret accesibil...

| Bigy a răspuns:

Nici unul...alege alta firma, avon nu e bun