| serena a întrebat:

Ce produse imi recomandati pentru parul cret? as vrea sa renunt la spuma, pentru ca incepe sa imi cada parul.astept cat mai multe raspunsuri. mc!

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Poarta-ti parul cat mai lung, in scati pentru a "distribui" asa cum trebuie volumul creeat de bucle.Cu cat mai scurt o sa ai parul cu atat mai mici vor fi buclele si o sa dai impresia de cap imens.Si eu sunt creata si am fost tunsa in toate felurile, dar niciodata nu mi-a stat parul atat de bine ca acum.am parul lung pana la jumatatea spatelui, in scari.Arata excelent.A...si inca ceva daca parul uscat(ca majoritatea cretzelor)iti recomand sa lasi parul sa se usuce natural, foloseste un balsam live in(care nu se clateste)si ceara de par.Eu folosesc samponul, balsamul normal si cel live in de la gliss hair repair, cel cu capac portocaliu.Este special pentru parul uscat si ii confera stralucire si suplete.Pentru ceara am ales tot firma schwartzkopf:taft silk-flex shine wax.Sunt foarte multumita si eu, dar si ceilalti pentru ca toti imi lauda parul. Sper sa incerci si tu gama asta de produse si sa fi la fel de multumita ca mine.Succes:*

4 răspunsuri:
| alexa a răspuns:

Un sampon si un balsam pentru par cret...si incearca sa. l usuci cu capul in jos, fara a. l mai pieptana
cred ca se va pastra cret si va avea si un efect mai nebun asawinking

| annda a răspuns:

Incearca sampon si balsam pentru par cret. Si eu am parul cret si folosesc produse din gama Nivea. big grin

| Livianananana a răspuns:

Cum au zis ei dar sa nu-l usuci cu uscatorul! usuca-l natural.

| danutzyscorpyon a răspuns:

Inceark fixativ taft
cel mai bun happy