Fixativ spray...eu zic ca e cel mai bun. Preferabil, Pantene pentru par drept si lucios.Succes!
Singura solutie pentru ca parul sa iti reziste la umiditate este sa iti faci un tratament pentru par care aici costa in jur de 200 de euro, nu stiu daca in Romania a aparut. poate in cele mai luxoaxe saloane, si iti dureaza parul drept in jur de 6 luni ...nu mai este nevoie nici sa stai sa ti-l indrepti dupa ce iesi de la dus nici daca te ploua! e foarte bun dar un pic cam scump! e ceva normal nimanui nu ii rezista parul la umiditate mai ales daca tu il ai si ondulat. poti sa iti pui tu care produse vrei! eu te sfatuiesc, cand este timpul urat sa ti-l faci cret cu spuma... e cea mai buna metoda! iar faptul ca ti-l indrepti cu placa in fiecare zi...hmm naspa pentru parul tau, cred ca esti constienta ca il arzi .mai ales daca nu folosesti si vreun protector pentru caldura! succes
@princess: folosesc produse protectoare, si parul meu e putin mai sus de umar, nu am cum sa-l incretesc cu spuma.
Am impresia ca exista sprayuri care iti protejeaza parul pentru ca ti-l indrepti atat de des, cauta in magazine. Ai putea sa incerci si gama nivea pentru indreptarea parului. Daca nici astea impreuna nu merg atunci ar trebui sa iti iei o placa mai puternica...
Intinde`ti parul` dimineata, da` intinde-l bine. Si este o solutie de la Sunsilk, ce o aplici pe par, ca sa nu iti stea 'in toate directiile' si ii foarte buna.
Iar placa, sa fie buna, mai bine zis foarte buna. Ca daca nu e...nu sta.
P. S:Nici eu nu suport vremea asta cand se termina odata?! (Trebuia sa ma descarc).