Buna, eu sunt reprezentant Avon. Lumea isi cumpara in functie de pret sau de calitate. Acum, depinde si ce fel de produse vrei. Daca vrei fond de ten iti recomand gama Luxe, sunt mai de calitate si au si un miros placut. Luna aceasta din 20 sunt la pretul de 37 de lei. Daca vrei pentru sprancene iti recomand creionul retractabil in loc de kit intrucat ai o precizie mai buna la aplicare. De la mine si-a comandat multa lume contur lichid pentru ochi la borcanel micut, banuiesc ca sunt bune. La rujuri, cele de la colortrend sunt destul de rezistente si ieftine, dar si mai rezistent este rujul ultra colour indulgence. De par eu flosesc serul pentru varfurile despicate cu un miros placut, de asemenea. La parfumuri, pff, gusturile nu se discuta asa ca acolo vezi tu Sper ca te-am ajutat
Salut! Iti recomand...nimic.Toate produsele de machiaj de la Avon m-au dezamagit cumplit.Iti recomand essence, Miss Sporty.La pret sunt cam la fel, dar la calitate mai bune.
Nimic de la Avon.
Incearca Maybelline, Rimmel daca vrei preturi similare si calitate de doua ori mai buna.
DaciaRomania întreabă: