Buna!
Eu am facut prostia de a-mi stoarce cosurile si mi s-au facut si mai multe.Ieri mi-am luat de la farmacie argila(7.5 lei) si o crema numita Eritroacnol(8lei). Argila o amestec cu putina apa pana se formeaza o pasta si o intind pe fata.Astept pana se usuca si apoi ma spal pe fata. Dupa asta, imi dau cu Eritroacnol. Avand in vedere ca le folosesc de ieri, nu a aparut cine stie ce imbunatatire.Am vazut doar ca mi-a uscat cosurile care erau umflate si petele dau semne ca ar incepe sa dispara.
Despre mibazon nu am auzit nimic, deci, nu stiu cum functioneaza.Totusi,te-as sfatui sa iti iei argila.E foarte buna pentru ten. Mai poti face ceva cu ea.Curata sangele si toxinele din corp. Poti sa pui putina argila(nu multa) intr-o sticla de apa de 2l si sa o consumi intr-o zi.
Daca vrei, te tin la curent in urmatoarele 3-4 zile despre evolutia cosurilor mele(daca mi-au trecut sau nu).
Imi poti lasa mesaj pe privat.
Pa, pa!
Si eu am folosit Zineryt si nu a dat rezultate. Am incercat pana acum zeci de creme/geluri de curatare si alte prostii si nu au fost bune de nimic.
Cel mai bine ar fi sa te speli pe fata cu sapun Protex sau unul cu sulf(o sa-mi iau si eu unul) si astept rezultatele de la argila si Eritroacnol.
@Flores chiar te rog sa ma tii la curent! Dar am am mai citit comentarii despre Zineryt si intelesesm ca nu e cine stie ce, nu vindeca atat de bine cosurile, la multa lume am citit!
Si as vrea sa mai stiu Eritroacnol asta e solutie sau crema? E pe baza de alcool?
Ce parere aveti despre 2 in 1 Gel de Curatare si Masca de Fata Neutrogena Visibly Clear 150 ml, ati folosit vreodata? Cum actioneaza? Dispar cosurile in totalitate?
Daca am cosuri pe fata imi vor disparea daca aplic aceasta crema 2in 1? Voi ce spuneti?
Iar pentru bataturi in calcaie si pile crapata in talpa ce as putea folosi?
Ce medicament, unguent!? Am avut un fel de besici pe calcaie de la tocuri care s-au spart si s-au uscat si acum se decojesc!
Eu una am avut multe cosuri si intr-o saptamana mi-au trecut.M-am dat cu zineryt. Este foarte buna, ti-l recomand cu toata increderea.Costa in jur de 30 si ceva de lei.E un antibiotic special pentru cosuri.
Noroc
Eu folosesc ulei de argan amestecat cu argila marocana si le cumpar de pe www.uleideargan.com fiindca sunt ambalate si produse in Maroc sunt de calitate le recomand cu toata increderea chiar sunt super bune dar pentru tenul iritat acnee este mai bun uleiul de nigella ( chimen negru )
Cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor dermatolog si daca acesta nu iti rezolva problema mergi si la un Endocrinolog. Eu am mers prima data la dermatolog mi-a dat Zyneryt, apoi Retin A in combinatie cu Zynerit iar a treia oara Skinoren, pentru mine nici unul din acestea nu a functionat, doar Zynerit a mai curatat putin dar dupa ce nu am mai folosit 1 zi, doua iar au aparut cosurile. M-am dus dupa aceea la dr. Endocrinolog si aceasta mi-a dat bilet de trimitere la Ginecologie pentru o ecografie genitala si pentru analize pentru nivelul hormonilor din sange, ecografia cat si analizele mi-au iesit perfect normale pentru varsta mea (20). Doctorul ginecolog mi-a recomandat Diane 35 impotriva acneei, nu am observat nici o schimbare in primele 2-3 luni insa am inceput dupa aceea sa folosesc si Brevoxyl si acum mai am jumatate din cosurile pe care le aveam inainte si ele continua sa dispara in fiecare zi. Acesta e cazul meu, in nici un caz sa nu faci cum au facut altii sau cum citesti pe net pe forumuri etc. pentru ca poti sa iti agravezi problema sau chiar mai rau, sa iti provoci alte probleme asa ca cel mai bine consulta medicul. Mult succes!
Am auzit de metoda asta cu propolis si mibazon.Chiar par foarte incantati oamenii si numai cuvinte de lauda pentru ea! Totusi eu iti recomand sa folosesti doar propolisul...adica,mibazonul am inteles ca e eficient din cauza ca are o concentratie mare de antibiotice. Oricum, nu e deloc natural! Probabil nu obtii aceleasi rezultate doar cu propolisul dar eu ma declar foarte multumita dupa 4 zile de folosinta! Deci, eu zic ca mai bine folosesti ceva natural si OMENESC...
Un ten fara cosuri si multa BAFTA!