| BBAlyss a întrebat:

Ce produse pentru. ingrijirea aprului ar trebui sa folosesc pentru a avea parul ca al lui demi in timp ce danseaza?
adica ca aici: >-http://www.youtube.com/watch?v=eIRTevpj3B0
In timpul dansului, deci nu stiu... dar pare atat de fin
Daca stiti sa imi spuneti... dau fundita :*
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| princess a răspuns:

Pai desigur pentru a avea parul asa fin si stralucitor ceea ce trebuie sa faci este sa folosesti un sampon adecvat tipului tau de par, sa ti-l hidratezi la maxim, sa folosesti o masca hidratanta de cel putin 2 ori pe saptamana(si cand iti aplici masca stai cat mai mult timp cu ea, daca se poate dormi o noapte cu ea pe par), de asemenea poti sa folosesti si un serum pentru varfuri, iar cand te speli pe cap intotdeauna la sfarsit clateste-te cu apa rece pentru ca apa rece inchide cuticula parului ii da stralucire si va parea mai sanatos.succes si nu uita ca nu trebuie sa abuzezi de placa si de uscatorbig grin de parul lui demi cu siguranta au grija cei mai buni stilisti, exact ca ea nu il poti avea dar il poti avea frumos si ingrijit daca urmezi sfaturile mele.

3 răspunsuri:
| Kiyy a răspuns:

Pare... si poate si fi...
dar se vede ca este intins cu placa.
daca sti sa iti intinzi parul bine cu placa asa va arata si la tine

sper ca ti'am fost de folor
pace \/

| Twist a răspuns:

Nu stiu eaxct dar cred ca si la intins cu placabig grin ai putea sa folosesti un balsam pentru par intins si sa il mai intizi putin cu placa daca nu iti stabig grin dar sa ai o placa buna pentru ca unele sunt varzabig grin Succes!

| urgentr a răspuns:

Balsam sau Loreal Paris Elseve netezire intensa.