| SweetPaine a întrebat:

Ce produse pentru parul vopsit ati incercat si sunt cat de cat bune?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Balsamul Garnier cu avocado si unt de shea ii da stralucire parului.
Si daca e degradat foloseste ulei de cocos, masline sau argan.

Produsele destinate parului vopsit mai mult il incarca. Folosisem la dove balsamul si samponul dar se ingrasa parul foarte repede si nici efecte miraculoase nu aveam, decat parul era moale dar parul meu oricum e moale si fin de regula.

3 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Eu am renuntat la produsele din comert pentru ca mi-au cam distrus parul. M-am tuns la un moment dat scurt, scurt si de atunci mi-am propus sa nu ma mai vopsesc, poate doar la batranete, dar sper ca nici atunci.

| Kriss96 a răspuns:

Nu am parul vopsit, dar stiu ca Syoss Repair este un sampon foarte bun pentru parul vopsit. Iti lasa parul moale si nu ti se mai despica firele. Mama mea il foloseste si este multumita. Si produsele Elseve sunt foarte bune. Stiu ca au si sampon si balsam pentru par vopsit. Tot pentru parul vopsit face minuni uleiul de ricin. Cred ca il gasesti la plafar, dar nu stiu exact in ce cantitate trebuie aplicat.

| Vi003 a răspuns:

Incearca sa dai stralucire si rezistenta parului cu produse naturiste. Renunta la vopsit, apeleaza la aceasta metoda atunci cand iti va albi parul. Nu uita ca de cativa ani se poarta parul in culori naturale si cu aspect sanatos. Fii cat mai naturala si fa-te placuta prin atitudine!