Produsele de la Gerovital sunt foarte bune. Incearca Gerovital Sun.
http://www.divahair.ro/stiri/bucura-te_de_soare_cu_gerovital_sun
Bună.
Nu contează gama, ci să fie cu factorul cel mai înalt 50+ și să asigure protecție UVA/UVB, pentru piele sensibilă.
Pa, pa.
Cele de la nivea.sunt extraordinar de bune.si confera fieli protectie.si dupa plaja te poti da.si este o senzatie racoritoare cu menta.le gasesti in farmacii.si supermarketuri.carrefour, real, si celelaltge//papa// funda? sper ca am fost de ajutor!
Garnier gama solaire amber si nivea.eu de exemplu folosesc garnier ulei cu fps 6 pentru ca imi da un bronz super, ma dau cu el din jumatate in jumatate de ora, iar fetitei mele ii pun nivea ala care ii face reclama dar numai ca este transparent cu fps 50 si la fel ii da un bronz fff uniform si frumos la fel il pun din jumatate in jumatate de ora.
Buna!
1.Lapte solar factor 15 :
Recomandat tenurilor normale neexpuse la soare si celor deschise anterior expuse.
Asigura un bronz de durata si uniform. Protejeaza pielea de eritemul solar.
Asigura o buna hidratare a pielii, prevenind imbatranirea prematura.
Protejeaza impotriva actiunii nocive a radiatiilor UVA si UVB.
Utilizare :
Aplicati uniform laptele pe corp si pe fata. Reinnoiti aplicarea dupa fiecare intrare in apa, si in mod regulat, daca expunerea la soare este prelungita.
Principii active :
Filtru solar, protectie contra UVA si UVB.
Uleiul de jojoba normalizeaza secretiile sebacee si intareste filmul hidrolipidic al pielii. Extractele de hydrocotyl si aloe calmeaza, decongestionezza si catifeleaza pielea.
D-Pantenolul (provitamina) si tocoferolul (Vitamina E) protejeaza si regenereaza pielea.
Ingrediente :
Aqua (water), Paraffinum Liquidum, Glycerin, Tristearine, Octyl Methoxycinnamate, Octyldodecanol, Triethanolamine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic/Capric Triglyceride, Lanolin, Buxus Chinensis, Prunus Armeniaca, Dimethicone, Centella Asiatica, Aloe Barbadensis, Opuntia Ficus-Indica Flower extract, 4-Methylbenzylidene Camphor, Panthenol, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Parfum/Fragrance; Alpha-Hexylzimtaldehyd, Lilial/Buthylbenzylpropionaldehyd, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethylionon, Benzyl Alcohol, Geraniol, Coumarin, Linalol, Limonene, Diazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methyl, Ethylparaben,, Carbomer, Triclosan.
Pret : 31 lei
2. Emulsie pentru plaja cu extract de scoarta de castan si vitamina F - SPF
Asocierea extractului vegetal din scoarta de castan cu substante filtru UVB realizeaza o protectie efectiva,
permitand o expunere mai indelungata la soare.
Utilizare:
Se aplica uniform pe toata suprafata pielii, repetandu-se operatia dupa fiecare baie.
Pret:
16.45 lei
3.Protection 20 - Ultrasun
Lotiune hidro-alcoolica transparenta, usor de aplicat.
Ideala pentru amatorii sporturilor in aer liber si pentru copii. Ideala pentru zonele corpului acoperite cu par, inclusiv pielea capului.
Utilizare :
Se aplica o data pe zi.
Pret:
37 lei
Toate produsele care ti la.le am dat se gasesc la farmacie.
Bafta! Funad?:d