| Aries90 a întrebat:

Ce produse sunt bune pentru protejarea parului inainte folosirii placii de indreptat sau ondulatorului? As dori sa`mi raspundetsi din experientsa voastra. Multsumesc anticipat. happy

8 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Eu folosesc ocazional Un ulei de par de la avon pentru varfuri deteriorate... miroase frumos. si e bunicel. adica eu nu am parul ars desi imi intind parul foarte des.

| Brigitta a răspuns:

Matrix-biolage fortetherapie fortifying heat styler, joico-Silk Result Thermal Smoother, Redken-Extreme iron repair.

| princess a răspuns:

Pai inainte de a. ti indrepta parul foloseste un spray cu protectie impotriva caldurii! simplu:pe si apropo spray`ul asta se aplica pe par dupa ce l-ai uscat apoi treci placa! nu stiu sa iti spun care sunt mai bune pentru ca nu sunt in tara dar oricum cred ca se gasesc intr. un magazin de cosmetice!

| ioana_5244 a răspuns:

Eu am o solutie foarte buna de la wella este si destul de scumpa dar chiar da rezultate imi mentine parul drept si nu imi este ars de la placa si tin sa mentionez ca ma fac fttt des cu ea. sau mai este de la kallos un ulei foarte bun. oricum iti recomand sa iti iei produse profesionale din saloane pentru placahappy sper ca te-am putut ajuta

| adinaciosescu a răspuns:

Aparate de calitate care nu ard

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este important sa folosesti masti de par dupa spalare, iar inainte sa folosesti placa foloseste un spray protector eu am unul de la garnier si unul de la L'oreal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce iti speli parul, inainte de a-l usca, poti folosi un ulei de la kallos. nu stiu exact ce nume are, scrie pe el glossy laughing. si mai am un ulei de la avon, de la advance technique. miros incredibil de frumos si sa stii ca amandoua dau rezultate, parul nu se mai arde atat de usorhappy. eu ti le recomand cu caldura happy. aaa, mentionez ca cel de la kallos costa 15 lei, iar cel de la avon 10 lei.

| hairpoint a răspuns:

Http://hairpoint.ro/....../index.php
Livrare in 48 de ore