anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce protectie se poate folosi pentru par impotriva placi de indreptat parul? Exemple de produse, va rog

Răspuns Câştigător
| Swabia a răspuns:

Si eu ma aflu in aceeasi situatiesad...si folosesc uleiul de masline! E foarte regenerator! Te sfatuiesc sa folosescti dupa fiecare a 2-a spalare, iar apoi sa clatesti bine!winking

8 răspunsuri:
doiny
| doiny a răspuns:

Foloseste ceara pentru par (ex londa) inainte de a ti-l intinde. si eventual dupa fiecare spalare o masca regeneratoare pentru par. eu folosesc una foarte buna de la amway.

carla
| carla a răspuns:

Eu stiam ca iti cam distruge parul orice produs ai folosi pentru a te proteja... dar mai bine de ce nu intrebi la un beauty salon? Ei cred ca te-ar putea sfatuii mai binehappy

| stardeea a răspuns:

masca de la kallos ieftina si buna a de lapte iti vine sa o mananci, si au si un ulei cu cristal iti face parul stralucitor

| stardeea a răspuns:

Cred ca ceara inainte de a ati intinde parul e periculoasa acu nu stiu doiny esti sigura?

| oana_3034 a răspuns:

Solutie pentru par de la wella...gasiti in coafor la 55 lei.....este f buna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ulei de la kallos

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti folosi Henna e regenerant, antiseboreic si antifungic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hm.happy Eu folosesc un fel de ulei inainte sa ma dau cu placa, si vad ca functioneaza destul de bine, dar mai bine ai merge sa intrebi la un salon ce este potrivit parului tau.winking