| ßobolina a întrebat:

Ce pudra buna si la un pret mic imi recomandati? Dar un rimel la fel happy?

6 răspunsuri:
| Alysée a răspuns:

Daca ai tenul mai sensibil ai grija nu tias recomanda produse ieftine o sa faci cosuri si o sati cada genele ...ai rabdare si strange bani daca vrei.in plus o sa para ca ai o masca o sa arati naspa e doar parerea mea, dar te sfatuiesc din suflet ori alege doar un produs dar mai bun calitativ.

| MihaCool99 a răspuns:

Cauta de la avon, acolo o sa gasestiwinking./
fundita? plzbig grin

| PanteraRozz a răspuns:

Eu iti recomand sa te uit in catalogul de la Oriflame.
Sunt foarte bune si pe baza de plante.
Uite aici catalogul online : http://ro.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201104
Sper ca te'am ajutat >:D<
Fundaa?;;)

| Alexandra_4047 a răspuns:

O pudra buna este Ruby Rose(eu o folosesc de ani si sunt multumita de ea), pretul este de 9-10 lei iar un rimel bun poti gasi la Avon.sincer cel mai bun mi se pare Super Magnify care da un aspect natural fara a incarca genele.in cazul in care vrei un aspect mai strident poti incerca unul de la Color Trend, tot de la Avon.preturile sunt rezonabile pana in 20 de lei. Fundita?happy

| tiriboxi a răspuns:

Buna recomadarea mea este sa folosesti produse de calitate care nu contin pulbere de plumb, putine firme fac acasta precizare, firma care eu colaborez de 10 ani detine un spectru destul de mare in domeniul cosmeticii decorative naturale pentru mai multe detalii contact tiriboxi@gmail.com

| Amy_6277 a răspuns:

Eu una folosesc de la AVON o pudra color trend-translucent, si ma inteleg foarte bine cu ea, si e doar 13 lei! in schimb rimelul,tot de la Avon,unu negru cu capac albastru,tot de la Colortrend,si scrie pe el:great leangths. e pentru gene lungi, dar, nu ti le face lungilaughingsi e 10 leihappy
Eu ma inteleg foarte bine cu cosmeticele de la Colortrend. Sper ca te-am ajutat intr-un fel sau altulaughing

Întrebări similare