| coadadematura a întrebat:

Ce recomandati la categoria parfumuri?
Parfum, Eau de Parfum sau Eau de Toillete si care e diferenta dintre ele.
Sunt baiat.
Ma gandeam sa imi iau versace sau dior.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

- parfum - inseamna parfum - adica esenta pura de parfum unde mirosul persista 24 de ore si este cel mai scump.
- eau de parfum - inseaman APA de parfum - unde se pune in apa un procenatj de parfum si mirsul persista pana la 8 ore. Nu este atatd e scump ca si parfumul, si calitattiv este mai bun decat apa de toaleta.
- eau de toillete - inseamna APA de toaleta - adica o apa in care se adauga doar cateva picaturi de esenta de parfum care rezista numai 2-3 ore ca miros, fiind foarte ieftina si cea mai slab caliitativa.

Parfumirle se cumpara numai dupa ce le testezi pe propria-ti piele, fiindca chimia si transpiratia corpului tau pot schimba mirosul unui dior intr-unul de dihor.

Acum fara misto, parfumurile chair nu se cumpara din auzite, ci numai pe incercate pe propria-ti piele!

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eau de Parfum dacă vrei ca mirosul să persiste mai mult
Eau de Toillete dacă vrei să persiste mai putin. Avantajul e că a doua zi, o poti schimba lejer cu alta apă de toaletă, fără teama că vei combina mirosurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DIOR e cel mai blana parfum, și EDT e foarte ok, și la Versace de asemenea e ok EDT, este la fel de persistent ca Eau de Parfum.

| sweetys a răspuns:

Apa de toaletă este mai diluată decât apa de parfum, iar cea mai concentrată este esența de parfum. Iar ca și firme, chiar nu știu care este mai bună, poți merge într-un magazin de profil și să vezi la fața locului ce ți se potrivește.

| dmz123 a răspuns:

Apa de parfum persista mai mult si producatorul conteaza mai putin pentru ca eu am parfumuri care imi plac de la ambele branduri dar si care imi displac.