Ceara calda la salon pentru ca nu simti durerea prea mult. Daca incerci epilatorul te va durea mult mai tare.
Eu, prima data, am folosit ceara calda, la salon. Cred că e cea mai buna Eu zic sa nu incerci prima data cu epilatorul, fiindca epilatorul rupe unele fire, nu le smulge cu tot cu folicul. Asta pentru inceput, caci mai tarziu e ok si epilatorul. Asta iti spun din experienta mea. Plus ca, s-ar putea sa doara mai tare cu epilatorul...
In primul rand iti recomand din suflet sa mergi la salon. Prima oara poate fi cea mai dureroasa, iar daca o faci singura, acasa, vei avea impresia ca doare si mai tare. Cand iti face altcineva, specializat, nu simti durerea atat de tare. N-am incercat niciodata epilarea cu zahar, deci nu am dreptul sa ma pronunt, pentru a nu-ti da o impresie gresita despre ea, dar iti recomand epilarea cu ceara calda, este rapida (mult mai usor dureroasa decat epilatorul!) si nu iti cresc fire pe dedesubt.
Bună. îţi recomand să te duci la salon, pentru că dacă te vei lua cu ceară părul nu o să îţi crească aşa de mult păr şi aşa de des. îţi recomand cu încredere să te duci la salon :3.
bye-bye.
Wagner_Jill_1998 întreabă: